Nagel & Handen

Herome W.I.C. Mystic Japan collectie – swatches en review

Afgelopen maand bracht Herome weer een nieuwe limited edition nagellak collectie uit met de naam Mystic Japan. Wat moeten we er ons bij voorstellen? Mystic is geheimzinnig, maar eigenlijk vind ik de kleuren heel erg vrolijk. Elke kleur nagellak heeft de naam van een grote stad in Japan. Japan zou heel hip zijn, fashion forward en super kleurrijk. Dat komt in ieder geval goed terug in de kleuren van deze collectie. Kijken jullie mee?

Yokohama. Yokohama is een van de grootste steden van Japan en een hele grote havenstad. De nagellak heeft een intens paarse kleur die binnen twee laagjes dekt. 


Nemuro. Nemuro is ook al een havenstad, er is natuurlijk ook heel veel water rondom Japan, en bevindt zich op het bovenste schiereiland van Japan. Nemuro is geel gekleurd en ultiem zomers. Hij dekt in drie laagjes.


Sapporo. Sapporo is een stad in Noord-Japan en betekent: ‘belangrijke rivier die door de vlakte stroomt’. Er bevindt zich in Noord-Japan een grote vlakte waar het erg droog is, en daar is de rivier erg belangrijk. Toepasselijke kleur dus, blauw zoals de rivier. Met een kleine shimmer erin. 


Nagoya. Nagoya is de vierde stad van Japan met meer dan 2 miljoen inwoners. De kleur van Nagoya is groen, mosgroen.. shrekgroen.. vies groen! Ik weet niet wat we met deze kleur aanmoeten. Hij dekt goed hoor, maar ik vind hem gewoon niet mooi. Shizuoka. 
Shizuoka is de tiende stad van Japan en mijn favoriete kleur van de collectie. Hij is lekker knallend en aanwezig! Dekt in twee laagjes.


Kyoto. Kyoto is ook een hele grote stad in Japan met meer dan 1,5 miljoen inwoners. De kleur van Kyoto is heel fel, knallend oranje/rood. Ook die vind ik ontzettend mooi! 
Er zitten niet heel bijzondere of vernieuwende kleuren in deze collectie van Herome. Maar wel hele mooie kleurtjes (met uitzondering van de groene kleur dan..). De lakjes van de W.I.C. collecties blijven bij mij altijd heel erg goed zitten, over de kwaliteit ben ik dan ook zeker te spreken. Ze drogen redelijk snel, maar de inhoud van het flesje wordt naar verloop van tijd wel wat stroperig. Herome is onder andere verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas, maar ook bij drogisterijen van Dio, Etos en DA kom je ze tegen. De lakjes zijn EUR 7,50 per stuk (flesje 7 ml), maar je kunt altijd twee nagellakjes voor EUR 12,50 kopen, dat scheelt natuurlijk weer. 

Wat vinden jullie van de kleuren? Vernieuwend? Zit er misschien een leuk kleurtje voor je bij?
Deel dit artikel
Back to top