Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 33 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en de dochter van Debbie, Bo zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Lakje uit de nieuwe W.I.C. FSchotland collectie van Herome. Vorige keer niet zo enthousiast over de kleuren, dit keer wel! Binnenkort komen de swachtes online. 

De nieuwe SkinPerfection lijn van L''Oreal aan het testen, mooie verpakkingen he?

Even mijn hond gedag zeggen bij mijn ouders, die mis ik wel hoor!

Vakantie is over, en ik ben weer begonnen met werken! Over twee weken met het HBO op kamp en daarna weer naar school, best zin in eigenlijk!

Outfitje

Sommige producten komen helaas niet heel over... Gelukkig zijn er nog vier doosjes die wel heel zijn, binnenkort de swatches online!

Vrijdagmiddag gewerkt voor Beautyscene, wat maak ik er dan een bende van..
Bo:

Ik hou van het fotograferen van bomen.....

Wij wonen aan de Binnenmaas, daar kun je mooie foto''s maken van de zonsondergang, inclusief echte Hollandse molen

In de Kalverstraat in Amsterdam is sinds deze week een Coca-Cola pop up store waar je gratis een "eigen" cola blikje kan laten maken, het is echt leuk om er even langs te gaan. Je kan ook leuke foto''s maken en krijgt natuurlijk wat te drinken!
Debbie:

Deze week ben ik een Pocket printer van LG aan het uittesten, de PoPo. Wat een leuk en handig apparaatje, zo kun je overal waar je bent via bluetooth foto''s uitprinten, eventueel met tekst, QR code of effect. Je hebt wel speciaal printerpapier nodig, maar het werkt wel heel leuk, de aankomende week zul je een review zien en hou ik een winactie!

Hebben jullie deze Barbies loves MAC weleens gezien? Deze kwam uit met de speciale Barbie collectie van MAC, alweer lang geleden!

Heerlijke niche parfums van Creed, Arquiste, Tom Ford, MEMO Paris, Terry de Gunzburg en Byredo....spannende geuren die zeker binnenkort eens voorbij komen in een review

Jullie hebben de video met de Guerlain highlights vast al gezien? Nee? Je kunt hem hier zien (abonneer je ook op mijn YouTube kanaal, dan mis je niets!

Deze Armani Rouge Ecstasy lipsticks vallen in elk geval goed op in een toilettas, ze zijn echt knalrood en hebben een magnetische sluiting, behoorlijk chique.

Hebben jullie het al gehoord? Inglot heeft een Pop-up store geopend aan de Lijnbaan 61 in Rotterdam, ze blijven er in elk geval t/m december 2013 en hopelijk krijgt Inglot daarna een vaste plaats in Rotterdam. Deze week hier ook een leuke winactie van, zeker de moeite waard!

Killer Queen van Katy Perry wordt de nieuwe geur, die (toevallig) in dezelfde tijd uitkomt als het nieuwe album van Katy. Het is een zwoele, fruitige geur die een stuk volwassener is als Meowww (of zoiets....), maar ik vind hem persoonlijk iets over the top, zeker als je hoort dat Katy meer terug wil naar haar roots. Misschien wordt de volgende geur meer de "california girl" die Katy is!

Jullie hebben de geweldige nieuwe nagellakjes van Deborah Lippmann gisteren al gezien in het artikel, dit zijn ze "in het echt" gewoonweg te prachtig! Ik ben zwaar verliefd en jullie vast ook na het zien van de swatches....

Met de familie in het Rijksmuseum, mijn favoriete plekje is de prachtige bibliotheek die je direct doet denken aan de Harry Potter films. Wat is het toch een prachtig museum! Mijn tip : skip de eregallerij en twee verdieping en ga vooral naar de rustigere andere afdelingen, daar vind je prachtige dingen en is het heerlijk genieten van het mooie gebouw.

Heerlijk om alle nieuwe herfstmake-up collecties weer binnen te krijgen, dit Face palette en oogschaduwquad van Clarins zijn ook weer erg mooi! Binnenkort in de review en misschien wel te zien in een video
Als jullie ons volgen op Instagram of Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via deze kanalen geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Malou (@maloumeeuwes) en Bo (@Bokado). Volgende week zijn we er weer!
Deel dit artikel
Back to top