Blogs & Editorial

Debbie's aan- en afraders van augustus 2013 (met filmpje)

Iedere maand laat ik jullie zien welke producten ik heel erg fijn vond (en dus veel gebruikt heb) en welke mij wat minder goed zijn bevallen (die gebruik ik dus niet meer). Deze keer begin ik met de afraders, producten van o.a. NARS, Rituals en Dove die mij niet zo goed zijn bevallen. Gelukkig zijn er altijd meer fijne producten dan slechte producten, ik heb er dus weer een aantal nieuwe favorieten bij. De Maestro foundation van Armani is geweldig, de ridge filler van Trind onmisbaar en de eyeliner van Bourjois gewoon heel fijn. Kijk je mee?

Kun je de video niet zien, klik dan hier!
Afraders

ik vind het altijd best lastig om echte afraders te noemen, bij veel producten is dat toch ook een persoonlijke kwestie, want echt slechte producten zijn er natuurlijk niet. Toch heb ik deze maand gekozen voor de bodyscrub van Rituals, die ik echt veel te hard en ruw vind en  de Aqua Universalis bodylotion van Maison Kurkdijan is echt te plakkerig om fijn te zijn! Jammer genoeg zorgt de Babydoll mascara van Yves Saint Laurent bij mij voor korte, stekelige, keiharde wimpers, hoe ik ook mijn best doe en dat vind ik echt niet mooi. Nog zo'n teleurstelling voor mij was de eyelinerstift van NARS, ik kan er nog geen mooie lijn mee tekenen....ja, wel op mijn hand, maar niet op mijn ogen en daar wil ik toch graag een eyeliner!
Tja...en dan de Dove split ends rescue lijn, met de beloftes dat de producten gespleten haarpunten kunnen herstellen....iets wat dus onmogelijk is. De producten zorgen er misschien wel voor dat je de gespleten haarpunten minder ziet, maar ze kunnen echt niet verdwijnen of herstellen, dat is gewoon onzin. Dat maakt het natuurlijk geen slechte producten, ik hou alleen niet zo van dit soort beweringen, wees dan gewoon eerlijk en zeg dat je de gespleten haarpunten niet meer ziet, dat is toch ook prima?

Aanraders
Gelukkig heb ik ook veel echte aanraders, zoals de nieuwe huidverzorging van Chanel (le jour, la nuit & le weekend) waarover je in dit artikel al hebt kunnen lezen. En de Maestro foundation van Armani is natuurlijk ook een favoriet geworden, zo'n fijn product waarover ik ook al een review heb geschreven. Biotherm Deo pure is een heerlijke, vaste en vrij droge deodorant met een zachte en neutrale geur die mijn oksels heel goed droog houdt, pas wel een beetje op met kleding want als je de deo net aanbrengt kan deze witte vlekken geven....even laten intrekken dus! 
De Ridge filler van Trind is de perfecte basecoat als je geen mooie gladde nagels hebt (iets wat veroorzaakt kan worden door dehydratatie van de nagels), de transparante lak maakt iedere ribbelige nagel heel mooi glad waarna je prima nagels kunt lakken, al hoeft dan niet, je kunt het ook als transparante lak gebruiken. 
Als fan van Moroccanoil ben ik heel blij met de nieuwe Hydrating shampoo en conditioner, ze zijn wat minder voedend waardoor ze ook voor fijner haar erg goed zijn. Ik wissel trouwens zelf graag af tussen de Moisture repair, Volume en Hydrating shampoo, de conditioners lijken best op elkaar, de shampoos zijn echt wel verschillend. Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over de Creme abricot van Dior, er is nl. een compleet nieuwe lijn nagelverzorgingsproducten uitgekomen waar ik erg enthousiast over ben. 

You Tube

Ben jij inmiddels ook al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal en volg je mij al op Instagram? Dan hoef je helemaal niets te missen en ben je altijd op de hoogte van mijn favoriete producten!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van de afgelopen maand?

Deel dit artikel
Back to top