Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 46 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Bourjois krijgt ook mooie cream-to-powder oogschaduws, ik heb ze ook laten zien in het beautynieuws filmpje van gisteren

Afgelopen zaterdag zat ik in de jury van de Wella Trend Vision Award, een prijs voor kappers, maar wat moest ik aan? Ik heb jullie om advies gevraagd op Instagram, nummer 1 en 4 werden het meest genoemd.

Het werd nummer 4, nummer 1 is alweer wat jaartje oud en heb ik al zo vaak aangehad, deze outfit is helemaal van zara

Prachtig, dit is één van de winnaars, haar dat prachtig gekleurd was van wit naar lila, echt amazing om te zien wat kappers kunnen met (o.a.) producten van Wella

Topkapper Hester Wernert Rijn legt backstage de laatste hand aan het haar van haar modellen, daarvoor moet ze behoorlijk op haar tenen staan, de modellen zijn lang en de kapsels hoog! Wel prachtig om te zien!

De volgende dag was ik op tijd in Amsterdam om mijn kaartje voor de MTV EMA op te halen, daarna was er gelukkig nog even tijd om te lunchen en te shoppen bij Skins in het Conservatorium Hotel

En ook even bij MAC Cosmetics, bij de Pro store kun je de exclusieve Rick Baker collectie nog vinden, creepy!

Daarna was het op naar de Ziggo Dome, maar eerst nog lekker smullen bij JinSo, wat zeker een aanrader is al je houdt van Aziatisch eten zoals Sushi en noodles....volgende keer ga ik zeker weer terug! En alles stond nu in het teken van de MTV EMA.

Katy Perry hing al snel in de gordijnen tijdens de show, waarna ze zich transformeerde in een levende discobal, een bijzonder effect!

De kleine Bruno Mars was heel goed, de paaldanseres ook, echt....wat die vrouw allemaal voor elkaar kreeg was ongeloofelijk, zo knap!

Tussendoor kreeg ik een fotootje van mijn kapster die bij een event van Moroccanoil was, er komen nieuwe producten aan. Ik heb er net twee binnengekregen dus die ga ik z.s.m. testen, maar mijn kappers zijn vooral gek op de Molding cream, snel meer!

Ik ben gek op de salades van Albert Heijn, heerlijk en gezond tijdens de lunch. Meestal is één bak teveel voor één persoon, maar het restantje eet manlief altijd graag op na zijn werk. De kip koriander is een echte aanrader!

Prachtig, wie wil er nu niet zo'n geweldige doos onder de kerstboom vinden? Deze set van Deborah Lippmann gaat ongeveer EUR 96,00 kosten en ligt eind november in de winkels (waarschijnlijk ook De Bijenkorf), swatches komen er zeker aan.

Heb of krijg je al last van een drogere huid door de weersomslag? Dan kan jouw huid een fijne huidolie zeker gebruiken, bijvoorbeeld deze When hope is not enough van Philosophy. Breng een paar druppels aan in de avond en je merkt direct verschil.

Yes, ze zijn nog niet binnen, maar wel besteld...samen met twee zijden broekjes, een jasje, een armband en een blousje, toch wel weer leuk van Isabel Marant pour H&M

What's in my make-up bag? NARS, Tom Ford, Armani, Chanel en Elizabeth Arden

Haha..kleine Deb in sexy badpakje, zo schattig! Dit was in 1973 volgens mij, ik was ongeveer 3 jaar.

Deze Lancome lipsticks moet je gewoon hebben, al is het maar om de verpakking, gelukkig is Caprice ook een topkleur, nu in de winkels!

Molton Brown zie je vaak in hotels, maar natuurlijk kun je de producten ook gewoon kopen, zoals deze heerlijke cadeau-doos met 12 mini body washes. Op 9 december opent een pop-up store van Molton Brown in De Bijenkorf in Amsterdam, maar ook bij Babassu, Celeste Parfums en Parfuma vind je de producten.

Coupe a la Maxima, maar dan de laidback versie met jeans, vest en tee....wel met Tom Ford zonnebril natuurlijk

MAC brengt volgend jaar een collectie uit gebaseerd op de Disney film Maleficient, maar in 2010 hadden ze natuurlijk ook al de Venomous Villains collectie, ken je die nog? 
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De komende week moet ik vooral even hard doorwerken, het volgend weekend gaan we met de hele familie naar Disneyland om daar in kerstsferen te komen en de week erna ga ik drie dagen naar Barcelona, er ligt dus best wat werk op mij te wachten. Ik hou je natuurlijk op de hoogte!
Deel dit artikel
Back to top