Reviews

The rejuvenating essentials set van La Mer

In 2009 schreef ik mijn eerste review over Creme de La Mer, de creme die toen een enorme hype was en die ik (natuurlijk) moest uitproberen. Toen was ik fan en nu, bijna vijf jaar later, ben ik dat nog steeds, niet alleen van de creme trouwens, ook van een aantal andere La Mer producten. Vandaag deel ik mijn liefde voor La Mer met jullie en vertel ik over de fijne, nieuwe, voordelige set die ik heb gekregen...voordelig? Nou ja, niet echt, de producten van La Mer zijn behoorlijk prijzig, zelfs als ze voordelig zijn.

Is duur ook beter? Dat is zeker niet altijd het geval, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dure producten niet fijn of goed kunnen zijn. En er zijn een aantal La Mer producten die ik echt meer dan fijn vind, zoals de voedende oogcreme the eye concentrate of de zalige the reparative body lotion. Maar het bekendste product van La Mer, de creme de La Mer is ook één van mijn favorieten, zeker in de winter, als het echt koud en guur is. Nu is het dat momenteel nog niet, ik gebruik de Creme de La Mer nu dan ook niet dagelijks, maar ik gebruik de creme wel een paar keer per week 's nachts, als diep voedende creme in combinatie met mijn vitamine A-zuur creme (die ik gebruik op advies van de huidarts).
De Creme de La Mer is vrij dik, maar dat verandert direct bij aanraking met de huid, dan versmelt de creme direct met de huid, maar je moet wel even smeren, dan activeer je ook de Miracle broth, het beroemde ingrediënt dat volgens La Mer wonderen doet voor de huid. In dit eerdere artikel kun je meer lezen over de ingrediënten van de Creme de La Mer.


In de La Mer the rejuvinating essentials set vind je de volgende producten, verpakt in een groene satijnen pouch:

  • the cleansing lotion (100 ml)
  • the tonic (100 ml)
  • the regenerating serum (15 ml)
  • the eye concentrate (5 ml)
  • crème de la Mer (30 ml)

Ik heb the cleaning lotion en the tonic weleens eerder gebruikt en dat beviel prima, ook al gebruik ik zelf liever een "echte" facewash in plaat van een cremige cleanser. The regenerating serum is nieuw voor mij, het is een serum vol met anti-oxidanten, peptiden en zelfs echt goud, dat belooft de huid compleet te transformeren. Ach, dat neem ik wel met een behoorlijke korrel zout, maar ik ga het uiteraard wel uittesten, wie weet verander ik dan wel in Doutzen Kroes? The eye concentrate ken ik wel goed, heel goed zelfs, het is echt mijn meest favoriete oogcreme van het laatste jaar, ik heb pas weer een nieuw potje ingeslagen en nu heb ik ook een mini die mee op reis mag, is dat handig! 

Een mooie deal qua waarde?
The cleansing lotion kost EUR 81,00 voor een full size flacon van 200 ml, the tonic kost EUR 76,00 voor een full size (200 ml), the brightening serum kost EUR 265,00 (30 ml) en the eye concentrate kost EUR 175,00 (15 ml), omgerekend naar de hoeveelheden die je in de set krijgt zijn die producten EUR 269,00 waard. Maar in de set krijg je ook een full size verpakking van de "gewone" Creme de La Mer, die los EUR 138,00 kost, bij elkaar producten met een waarde van EUR 407,00. De set is gelukkig een stukje voordeliger, je betaalt er EUR 320,00 voor, toch een mooie korting van 87,00. Tja, het is nog steeds geen koopje, maar als je deze producten graag gebruikt dan is dit toch wel een aanrader.


The regenerating serum zit in een glazen flesje met een pipetje, daarmee kun je het uit het flesje halen, je hebt een grote druppel nodig voor het hele gezicht en het serum laat zich makkelijk verdelen over mijn huid. Het serum laat een zijdezachte huid achter en heeft een opvallend mat effect, in tegenstelling tot andere serums die vaak juist een iets glanzend effect geven. Het voelt goed aan, ik test de komende weken nog even door en zal jullie vast nog even vertellen hoe het is bevallen.

v.l.n.r. the eye concentrate, the regenerating serum en creme de la mer

Als laatste wil ik jullie nog iets meer vertellen over mijn liefde voor the eye concentrate, al hebben jullie daarover al in dit artikel kunnen lezen. Ik vind dit dus echt een topper, een oogcreme die nu eens doet wat hij belooft, nl. de huid rondom de ogen goed voeden waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en de huid er vol en jong uitziet. Ik ben fan, maar dat is al een tijdje duidelijk! Ik snap heel goed als je dit een behoorlijk dure aanschaf vindt, maar ik vind het zeker een geweldig product en als beautyblogger moet je toch altijd eerlijk zijn!

Naast deze The rejuvinating essentials set van La Mer (EUR 320,00), zijn er ook nog andere sets te vinden bij de La Mer verkooppunten zoals de Men's essential set (EUR 235,00 exclusief bij De Bijenkorf), the luminous essentials (EUR 320,00), the nourishing collection (EUR 280,00) en the ageless collection (EUR 480,00 exclusief bij De Bijenkorf). 

Ben jij fan van een of meerdere producten van La Mer? Heb je weleens producten gebruikt van La Mer? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Deel dit artikel
Back to top