Blogs & Editorial

Editorial - 17 jaar vliegt echt voorbij!

Goedemorgen vanuit Dubai! Op dit moment ben ik druk aan het inpakken, duik ik nog even onder de douche en ga ik zo uitchecken, we gaan namelijk weg! Dat is wel een beetje jammer, want we hebben hier een geweldige tijd gehad maar ik ben ook wel weer blij om naar huis te gaan, ik mis mijn gezin namelijk best wel! En dan vooral de birthdaygirl Bo, die vandaag 17 jaar is geworden, wat vliegt de tijd toch!

dit is ook alweer een foto van 6 of 7 jaar geleden

Het lijkt alsof het gisteren was dat ik op zondag 3 februari 1997 in een te lage sportwagen met een dikke buik en weeën richting ziekenhuis reed. Maar het is toch echt al 17 jaar geleden, de tijd is zo hard gegaan. Van de liefste en rustigste baby van de wereld tot de knappe, rustige en lieve Bo van vandaag, de jaren zijn voorbij gevlogen en soms lijkt het eigenlijk best onwerkelijk....dat is kan zeggen dat ik een dochter van 17 jaar heb.....ben ik al zo oud?

Anyway, jammer genoeg kan ik er niet de hele dag bij zijn, maar ik arriveer vanavond en kan gelukkig nog even de laatste uurtjes van deze dag meemaken. We gaan het samen natuurlijk nog echt vieren, in elk geval met een reisje naar Londen, dat we nog moeten plannen. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan en dat was behoorlijk gezellig, we doen het gewoon weer over dit jaar.

Bo heeft in het afgelopen jaar heel veel bereikt en daar ben ik als moeder natuurlijk heel trots op. Samen met haar beste vriend Roy, die ik ook al 13 jaar ken en eigenlijk ons derde kind is, hebben ze een snel groeiend game-kanaal op Youtube. Allthesegamez! Haar streven was om voor haar verjaardag 10.000 abonnee's te hebben en dat is gelukt, wat goed van ze! Zo leuk als je merkt dat kids hun passie kunnen volgen en daar ook erg hun best voor doen, er wordt iedere dag hard aan gewerkt (en dat naast school). Ja, daar ben ik echt heel trots op!
En dus lieve Bo, heel veel liefs vanuit Dubai en ik zie je vanavond natuurlijk, ik zal nog even kijken of ik onderweg een leuk cadeautje tegenkom! En....wil je Bo feliciteren? Ze heeft Twitter :-) @bokado

XXX
Mam

Deel dit artikel
Back to top