Reviews

MAC Alluring Aquatic - Extra dimension eye shadows & Pearlglide intense eye liners

Eerlijk is eerlijk, doordat ik als een razende foto's aan het maken en bewerken ben van de MAC Alluring Aquatic collectie, heb ik nog meer weinig tijd gehad de producten echt goed te testen. En als ik de prachtige (!!!) Extra dimension eye shadows in mijn handen heb, is dat best jammer, die wil ik straks als eerste echt goed gaan gebruiken. Ik ben gek op de warme, zonnige tinten die geweldig staan op mijn getinte huid en die glans....daar hou ik ook van. Maar nog meer fan ben ik van de textuur, ge-wel-dig!!! Makkelijk aan te brengen en binnen no-time heb je een prachtige ooglook, wie wil dat nu niet?


De Extra dimension eye shadows zijn ook weer verpakt in de mooie turquoise verpakkingen met regendruppeltjes. Het formaat van deze oogschaduws is gelijk aan de "normale" losse MAC eye shadows, in het verleden waren de Extra dimension eye shadows weleens groter van formaat geloof ik. 

MAC Extra Dimension eye shadows, rij 1 : Lorelei, Sea worship & Silver sun | rij 2 : Soul serenade & Fathoms deep

swatches Lorelei, Sea worship, Silver sun,  Soul serenade & Fathoms deep

Lorelei - een mooie, warme koperkleur


Sea worship - olijfgroen, ik vind dit een geweldige kleur


Silver sun - een lichte groen/blauw die op de huid wat koeler oogt


Soul serenade - zeer donkere taupe met fijne zilveren glittertjes, extreem gepigmenteerd, zelfs een klein veegje geeft al enorm veel kleur en glans af, prachtig bij groene ogen...maar eigenlijk kan deze kleur bij iedereen


Fathoms deep - een diepe, staalgrijs met zilveren glittertjes en een behoorlijk zweem paars, ook deze is weer heel gepigmenteerd, a little goes a long way bij deze oogschaduws.


De Pearlglide intense eye liners zijn al heel lang favoriet bij mij, het zijn zeer gepigmenteerde oogpotloden met fijne glitters, die niet grof zijn of de huid irriteren. Ik heb er behoorlijk wat in mijn stash en gebruik ze echt heel regelmatig, zelfs de oudere nog steeds. Ik vind het fijn dat ze zowel zacht als gepigmenteerd zijn en door de glitters dus net iets extra's hebben. 

Je ziet de glitters goed zitten, Black swan wordt omschreven als zwart met parelmoer, maar ik zou de kleur toch als midnight blue omschrijven, met zilveren en blauwe glitters, het is wel een prachtige kleur! Blackline is de warmere versie, door de gouden parelmoer die er doorheen zit, dit is mijn favoriet. Ik had beide eye liners al eerder gekocht en echt heel veel gebruikt, vooral Blackline, ik ben dus blij met een nieuw exemplaar!
De Pearlglide intense eye liners zijn wel een tikje zacht in het begin en zijn ook gevoelig voor warmte, dan worden ze snel zacht. Leg ze dus het liefst niet in de zon, als ze zacht zijn breken de puntjes af en dat is zonde. Breek er een puntje af, duw dat dan op jouw huid (van jouw hand ofzo) en breng de liner alsnog aan met een kwastje...hoef je het niet weg te gooien!

Black swan & Black line

Ik vind echt alle Extra dimension eye shadows van de Alluring Aquatic collectie prachtig, dit zijn echt mijn kleuren! Qua textuur zijn ze geweldig fijn, de pigmentatie is prima en door de fijne structuur gaan ze niet in fijne lijntjes zitten na een tijdje, echt helemaal niet (al is een oogschaduwbasis toch altijd aan te raden). De Pearlglide intense eye liners zijn zacht, moeten even "opdrogen"/setten na het aanbrengen en blijven dan de hele dag netjes op zijn plaats, ik heb nooit last van uitlopen of afgeven met deze eye liners. Ik gebruik ze eigenlijk altijd als eyeliner boven of onder mijn oog, doordat er (fijne) glitters in zitten vind ik ze net iets minder fijn om in de waterlijn te gebruiken, al zou dat op zich wel kunnen volgens mij.

Als je snel bent, dan kun je nog wat van deze mooie producten scoren, momenteel kun je ze vinden in de online shop van De Bijenkorf (je vindt ze hier) en Parfumerie Douglas, uiteraard kun je ook nog kijken bij de verschillende MAC counters en op www.maccosmetics.nl. De collectie is een limited edition, alle producten komen eenmalig uit in deze verpakkingen. Scoren dus!

Heerlijke glans en een mooie kleur geven deze MAC Alluring Aquatic oogproducten af, perfect voor een zomerse look! Heb jij je oog al laten vallen op één of meer van deze producten?

Deel dit artikel
Back to top