Inspiratie & Tutorials

Look of the day met MAC, Dior, YSL en Hourglass

Mijn favoriete make-up item van dit moment is zeker het MAC Neutral warm palette, dat ik vrijwel dagelijks gebruik. Ook gisteren, op moederdag, koos ik voor een combinatie van 4 kleuren uit dit palette, aangevuld met wat extra Dior bronzer en een peachy kleur van Yves Saint Laurent op mijn lippen. Kijk je mee naar mijn Moederdaglook?


Omdat mijn oogmake-up best wat rustig was, heb ik gekozen voor wat extra kleur en glans op mijn wangen. Daarnaast gebruik ik momenteel iets meer bronzer dan eerst omdat ik het eigenlijk wel mooi vind om iets meer vorm te geven aan mijn gezicht. Hiervoor heb ik de nieuwe matte Dior bronzer gebruikt onder mijn jukbeen.


Op mijn ogen heb ik dus 4 kleuren van het MAC Neutral warm palette (EUR 125,00) gebruikt, het probleem is alleen dat ik achteraf nooit zo precies meer weet waar ik alles heb aangebracht....ik kwast mijn kwastjes gewoon in een paar kleuren totdat het mooi wordt, ik combineer ook vaak kleuren.

Toch weet ik dat ik in elk geval Vanilla extract op mijn ooglid heb gebruikt, gecombineerd met Butterfudge. In de arcadeboog heb ik Divine Decadence met Dance in the dark aangebracht. Als eyeliner gebruik ik Fluidline Blacktrack van MAC en mijn mascara was gisteren van Bobbi Brown, de Smokey eyes mascara die vooral lekker zwart is, het borsteltje is ook fijn!

Op deze foto kun je een beetje zien hoe en waar ik mijn blush en bronzer aanbreng, onder mijn jukbeen komt de (matte) bronzer met een grote kwast. Als blush had ik de blush van Hourglass gebruikt in de kleur Diffused Heat. Die is mooi en heeft al een behoorlijke glans, maar ik heb er toch nog wat Diorskin Nude Tan Transat highlighter aangebracht. Resultaat : ik blijf naar mijn wangen kijken in de spiegel, de combinatie is prachtig!

Hourglass Ambient lightning blush in Diffused heat is een blush i.c.m. een highlighter, de pigmentatie is goed op te bouwen en de glans is mooi. Ik vind vooral dat de blush heel lang blijft zitten, zeker een aanrader. Jammer dat ze niet in Nederland worden verkocht, mijn exemplaar komt van Net-a-porter.

Op mijn lippen heb ik een Rouge Volupté van Yves Saint Laurent, wat een boterzachte lipsticks zijn dat toch en deze lichte peachy kleur maakt iedere look direct liever en zachter. Ik moet je even de naam van de kleur schuldig blijven, het nummer is 26.

De totale look is rustig, maar door de mooie glans op mijn wangen echt mooi, al zeg ik het zelf. Ik ben weleens makkelijk en breng dan even snel wat blush & bronzer op, toch is het resultaat met wat meer moeite echt mooier, toch maar wat zorgvuldiger zijn!

Ik ging wel voor een tikje wilde look, mijn haren had ik een beetje gekruld met de GHD stijltang, volgens mijn in totaal 6 lokken. Daarna flink wat Moroccanoil haarspray er doorheen en na het afkoelen goed doorborstelen voor flink wat slag en volumer. Mijn outfit had ik er ook op aangepast, alles in van Zara! Het jasje & broek van dit jaar, het hemdje en pumps van vorig seizoen.


Willen jullie meer weten over de producten die ik heb gebruikt? Of zal ik binnenkort eens een video tutorial doen? Laat dan even weten wat jullie graag willen zien? Meer focus op de ogen of willen jullie alles zien?
Deel dit artikel
Back to top