Reviews

Look of the day met MAC Moody Blooms, Hourglass & Helena Rubinstein

Vandaag ligt de nieuwste MAC Moody Blooms collectie in de winkels, iets vroeger dan eerst aangegeven was trouwens, misschien wel goed om te weten! De collectie bestaat uit lipproducten en oogschaduws in diepe, sprekende, mysterieuze kleuren met glanzende finishes. Ik heb een paar producten uit deze collectie om te laten zien en heb er even een look mee gemaakt, waarbij ik ook een nieuwe foundation van Hourglass heb getest. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die ik heb gebruikt, de foundation van Hourglass staat niet op de foto, maar een review is in de maak! Ik heb de paarse MAC Hidden Motive gecombineerd met MAC Shimmertime pigment en Blackberry oogschaduw uit het MAC Neutral cool palette (EUR 125,00). 


In de Moody Blooms collectie vind je zes Sheen Supreme lipsticks (EUR 19,00) in mooie, diepe tinten. De lipstick Pheromonal is heel intens qua kleur, de dekking is dus ook erg goed en de lipstick laat zich opbrengen als een lipbalm. De Sheen Supreme lipsticks zijn heel zacht en romig, maar dus ook behoorlijk gepigmenteerd, ze dragen heel fijn al zijn ze niet extreem lang houdbaar. Geeft ook niet, bijwerken is geen straf en eventueel kun je ze ook weer even netjes maken met jouw vingers. Ik vind ze erg fijn in gebruik en natuurlijk ruiken deze ook weer naar vanille.


MAC Sheen Supreme lipstick Pheromonal

In de MAC Moody Blooms collectie vind je drie nieuwe fluidlines (EUR 18,00), de gel eyeliners van MAC, waaronder de opvallende koperkleurige Copperthorn die vol glitters zit. Nu zijn metallics zeker de trend het komende seizoen, dus eigenlijk is Copperthorn wel een must om te kopen. Je kunt de fluidline natuurlijk gebruiken als eyeliner, maar je kunt deze ook prima opbrengen als oogschaduw, voor een echt opvallende look. Ik heb hem nu gecombineerd met de zwarte fluidline Blacktrack als basis, anders vond ik de combinatie met de paarse Hidden Motive eyeshadow (EUR 17,00) een beetje soft. 

Normaal zou ik niet zo snel paars met koper combineren, maar je moet soms eens wat anders laten zien natuurlijk, mijn ogen zijn nu dus ook een combinatie van wat koelere tinten zoals Hidden Motive en Blackberry, en de warme Copperthorn. Het pigment Shimmertime is een koele tint die tussen roze en beige in zit.

v.l.n.r. Copperthorn fluidline, Hidden motive eyeshadow & Shimmertime pigment

Copperthorn is echt heel glitterig, het kan heel mooi zijn om een beetje van de fluidline te stempelen over een oogschaduw of eyeliner, het laat de ogen wel lekker sprankelen. Het voordeel aan een glittereyeliner is dat de glitters vaak veel beter blijven zitten dan bij een glitter oogschaduw. Ik heb Hidden Motive op mijn ooglid aangebracht, waarbij ik Shimmertime in de binnenste ooghoek heb gedept, met Blackberry heb ik Hidden Motive iets donkerder gemaakt. In de arcadeboog heb ik ook nog een klein beetje Wedge oogschaduw aangebracht, voor wat extra schaduw. Mijn mascara is ook niet, de Lash Queen Mystic Black, daar hoor je vast nog wel meer over.

Op de foto heb ik een nieuwe foundation gebruikt, van Hourglass dus, de review volgt later. Op mijn wangen heb ik de poeders uit het Hourglass Ambient Lighting palette gebruikt, Chanel Les Beiges in nummer 40 en MAC Mineralize blush Cheek & Cheerful. Ik vind de lipstick heel mooi, maar toch heb ik de lipstick later vervangen door een nude kleurige, was toch meer mijn stijl.

Ik heb natuurlijk niet alles getest uit de MAC Moody Bloom collectie, maar als je houdt van zachte, romige lipsticks in een mooie kleur en fijne pigmentatie, dan zou je zeker een kijkje kunnen nemen. De eyeliners van deze collectie zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken, Copperthorn past perfect in de trend voor het komende najaar, eigenlijk wel een musthave! Copperthorn blijft ook prima zitten en die glitters, die voel je helemaal niet. Je kunt de MAC Moody Blooms collectie ook online shoppen bij De Bijenkorf en de online shop van MAC, meer informatie vind je in dit artikel.

Ga jij ook voor meer metallics in jouw make-up de komende tijd? Of moet je er nog aan wennen? Ken je de MAC Sheen Supreme lipsticks ook al?

Deel dit artikel
Back to top