Nieuws

MAC Viva Glam Rihanna II NL release 4 september 2014

We kennen Rihanna allemaal als een dame (??) die zich regelmatig blootgeeft (niet voor niets is haar Instagram account opgeheven) en van tijd tot tijd zich behoorlijk "fearless" gedraagt.  Het is dan ook niet zo vreemd dat de nieuwe MAC Viva Glam Rihanna II lipglass en lipstick behoorlijk gewaagde en gedurfde kleuren zijn….ik noem een paarse lipstick met zilveren frosty finish….Durf jij het aan? 

Het antwoord is natuurlijk volmondig ja!!! Want zoals altijd met de MAC Viva Glam producten gaat de gehele opbrengst van de verkoop van deze lipstick en lipglass naar het MAC Aids fund. Rihanna krijgt helemaal niets van de opbrengst, ze is simpelweg het gezicht voor deze bijzondere campagne en probeert zoveel mogelijk mensen lipsticks te laten kopen, go Rihanna!

Lipstick Viva Glam Rihanna II EUR 18,50 - warm mauve met zilveren frosty finish  

Lipglass Viva Glam Rihanna II EUR 17,50 - koele mauve met rode frosty finish

De twee nieuwe tinten van de Viva Glam reeks zijn gedurende 6 maanden te koop bij alle MAC counters, op deze Viva Glam Rihanna II exemplaren vind je uiteraard de handtekening van Rihanna! Wist je trouwens dat er naast deze nieuwe kleuren ook een aantal Viva Glam kleuren in het vaste MAC assortiment zijn opgenomen? De kleuren Viva Glam I t/m VI kun je nog steeds kopen en zijn zeker de moeite waard, dus ook als deze kleur misschien niet jouw ding is, kun je jouw steentje aan het Viva Glam programma bijdragen. Als ik weer terug van vakantie ben, zal ik de kleur zeker aan jullie laten zien!

De nieuwe MAC Viva Glam Rihanna II lipstick en lipglass zullen vanaf 11 september 2014 te koop zijn bij alle MAC counters, online zijn ze al vanaf 4 september 2014 te koop via www.maccosmetics.nl en later ook via De Bijenkorf & Parfumerie Douglas. 

Deel dit artikel
Back to top