Nieuws

Ricky & Nicki voor MAC Viva Glam 2012

Vandaag weer een leuk nieuwtje voor jullie van de kant van MAC cosmetics! Liet ik jullie gisteren o.a. de leuke Viva Glam gift zien die nu in de winkels ligt, vandaag heb ik (vers van de pers) de foto van de nieuwste Viva Glam campagne waarin de hoofdrollen worden vertolkt door Ricky Martin en Nicki Minaj! Kijken jullie even mee?

De campagne werd zojuist geïntroduceerd op de Facebook pagina van MAC Cosmetics, een wereldwijde scoop die goed verborgen was gehouden! vanaf 2012 zullen jullie de nieuwste Viva Glam kleur (die volgens mij behoorlijk Barbie roze is) bij alle MAC verkooppunten kunnen vinden. De totale opbrengst van de verkoop van alle Viva Glam producten komt ten goed aan het MAC AIDS fonds.


Ricky Martin en Nicki Minaj zijn in 2012 de spokespersons voor de MAC Viva Glam campagne, net zoals Lady Gaga dat was in 2011. Laten we hopen dat ze er net zo''n succes van maken als zij heeft gedaan!

Ik weet nog niet exact wanneer de nieuwe MAC Viva Glam te koop zal zijn, maar mijn verwachting is februari 2012, we houden je natuurlijk op de hoogte!

Wat vind jij van de nieuwe campagne van MAC Viva Glam? Zijn Nicki Minaj en Ricky Martin de juiste vertegenwoordigers wat jou betreft?

Deel dit artikel
Back to top