Nagel & Handen

Nicki Minaj gaat samenwerken met OPI

Toen OPI afgelopen vrijdag op hun Facebook pagina officieel bekend maakte dat ze een collectie nagellakjes hebben samengesteld met Nicki Minaj, moet ik zeggen dat ik niet heel erg verrast was. Nicki Minaj is natuurlijk een zeer opvallende zangeres mede door haar extreme looks in kleding en make-up. Dat vraagt toch gewoon om een kleurrijke, opvallende OPI collectie? Kijken jullie even mee naar de 5 lakjes en de shatter coat met de naam Super Bass?De collectie zal vanaf januari 2012 in de U.S.A. verkrijgbaar zijn, ik heb nog geen officiëel nieuws van OPI Nederland gehad, we moeten dus nog even afwachten of de collectie ook naar Nederland komt. We houden jullie op de hoogte!


v.l.n.r. Shatter Super Bass, Metallic 4 Life, Save Me, Fly, Did It On ''Em en Pink Friday
 
Frisse & felle kleurtjes die natuurlijk prima bij Nicki Minaj passen, maar zo op het eerste oog niet heel speciaal lijken misschien. Toch kunnen de Metallic 4 life en de neon-groene Did it on ''em best een verrassend kunnen zijn. Omdat de foto op de Facebook pagina van OPI een beetje donker was heb ik deze een beetje opgelicht, maar ik kan niet echt bepalen of deze kleuren ook in het echt zo zullen zijn, binnenkort meer!

Zijn er hier ook Nicki Minaj fans die bij dit nieuws helemaal uit hun dak gaan? Of ben je "gewoon" nagellak fan en vind je deze kleurtjes geweldig? Vertel ons wat jij van de Nicki Minaj for OPI collectie vindt!

Bron
Deel dit artikel
Back to top