Reviews

MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick & lipglass - review & swatches

Hot pink alert!!! Durf jij het aan om deze lente de IT-lipstick van 2015 te dragen? De lang verwachte MAC Viva Glam Miley Cyrus ligt vanaf 13 februari 2015 in de winkels en is behoorlijk knallend van kleur! In tegenstelling tot de wat lastige laatste Viva Glam Rihanna kleur, is Miley wel een allemansvriendin, een mooie roze tint die makkelijk aanbrengt en fijn draagt. Kijk je mee naar de swatches?

MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick EUR 18,50 & lipglass EUR 18,00

Zoals altijd bij de Viva Glam lipstick en lipglass staat de handtekening van het gezicht op de huls, leuk voor de fans! Miley Cyrus zal het komende jaar het gezicht zijn van de MAC Viva Glam campagne, goed dat zij zich ook inzet voor het MAC AIDS fund!! Kijk...je mag dan misschien geen fan zijn van Miley, het is wel lovenswaardig dat zij zich hiervoor inzet, props voor Miley!

MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick EUR 18,50 - hot pink (amplified) - een knallende roze kleur met intense pigmentatie en mooie glans, de lipstick is heel romig en zacht, breng aan als een droom en geeft direct heel veel kleur af. Het opbrengen gaat simpel en snel, de houdbaarheid is goed al kan de lipstick wel wat afgeven aan je tanden door de romige textuur (even afhappen verhelpt dat!)

MAC Viva Glam Miley Cyrus lipglass EUR 18,00 - Hot pink with sparkling pearl - een mooie, transparante roze lipgloss met witte, roze en zilveren shimmers die je prima alleen kunt dragen voor een glanzende lip maar helemaal mooi is over de lipstick.

swatch MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick

swatch MAC Viva Glam Miley Cyrus lipglass 

swatch MAC Viva Glam lipstick Miley Cyrus & lipglass Miley Cyrus

Wat vinden jullie van de laatste combinatie?  Het maakt de felroze Miley lipstick weer wat frisser, de combinatie van de lipgloss en lipstick is dus echt wel top! Beide producten zijn heel gebruikersvriendelijk, het kost absoluut geen moeite ze netjes aan te brengen, de zijn mooi gepigmenteerd en goed van kwaliteit. Natuurlijk is de kleur wel behoorlijk fel, je moet ervan houden maar als je de felle kleur combineert met een neutrale ooglook en een niet al te felle blush (of sla die helemaal over), dan zal het echt geweldig staan. Zeker als je het combineert met een outfit met grijs/zwart erin, dat staat heel goed bij elkaar!

hier draag ik MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick en lipglass

 

De MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick en lipglass zullen vanaf 13 februari 2015 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij alle MAC verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en natuurlijk www.maccosmetics.nl. De lipstick en lipglass zijn een limited edition, maar zijn in principe wel gedurende 6 maanden te koop. Grijp je mis, probeer het dan later nog even, ze zullen bijgevuld worden! En uiteraard zal de opbrengst van de verkoop van de MAC Viva Glam producten geheel ten goede komen aan het MAC AIDS fund!

 

Wat vind jij van MAC Miley Cyrus?

Deel dit artikel
Back to top