Nagel & Handen

Lauren B. Nail Couture Nude no. 2, Nude no. 3, Sunset BLVD & Malibu Beach swatches

Eergisteren liet ik jullie in een artikel al even kennismaken met de producten van Lauren B. Beauty. Afgelopen zomer kreeg ik mijn eerste vier lakjes van dit fijne merk binnen en ik heb ze dan ook met plezier gedragen. Stom genoeg ben ik mijn foto's kwijt geraakt en toen het gisteren lekker zonnig was, heb ik ze maar even opnieuw geswatcht voor jullie. Kijken jullie mee naar de swatches van Lauren B.'s Nude nr. 2, Nude nr. 3, Sunset BLVD en Malibu Beach?


Lauren B. Beauty Nail couture Nude no. 2 "champagne with an hint of honey" één laagje

Lauren B. Beauty Nail couture Nude no. 3 "neutral with gold and caramel undertones) - één laagje

Lauren B. Beauty Nail couture Sunset BLVD "coral red" - één laagje

Lauren B. Beauty Nail couture Malibu Beach "oceanic cobalt" - één laagje

 

De twee Nude kleuren maken deel uit van de vijf delige Nudes collectie van Lauren B. Beauty en in die collectie vind je voor vrijwel iedere huidtoon een mooie "nude" nagellak. Ik vind dat de kleuren die ik heb getest prima passen bij mijn huidskleur, ze zijn niet te bleek en roze, maar juist wat warmer van kleur en dat staat altijd beter dan een koelere tint denk ik. Malibu Beach en Sunset BLVD heb ik echt ontelbare keren gedragen, Malibu Beach heb ik echt week in week uit op mijn tenen gedragen, zeker met de Gel like topcoat is mijn manicure minstens drie weken mooi! En Sunset BLVD is een perfecte combinatie van rood & koraal, zo heerlijk zomers en toch mooi klassiek.

Zoals je in het eerdere artikel heb kunnen lezen ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de lakjes, ze zijn goed gepigmenteerd, dekken vaak perfect in één laagje, drogen supersnel en zijn behoorlijk sterk. De combinatie met de Nail Perfecter en de Gel like topcoat zorgt voor een manicure die zeker een week goed blijft zitten, zonder chippen of (echt) slijten. Je kunt ze qua kwaliteit eigenlijk best vergelijken met de vernieuwde nagellakken van Dior (zie deze review), niet gek natuurlijk want de lakjes zijn toch ietsje goedkoper! Je betaalt voor een lakje tussen de EUR 15,95 en EUR 17,95 per flesje (14,8 ml behoorlijk groot dus!).

Je vindt de producten van Lauren B. Beauty momenteel bij Skins Cosmetics Laren, Solohair Bussum en La Neuvieme de Paris Maastricht, ik zal het jullie zeker laten weten als er meer verkooppunten bij komen. Je kunt de hele collectie producten bekijken op de Amerikaanse website van Lauren B. : www.laurenbbeauty.com

Deel dit artikel
Back to top