Blogs & Editorial

(Plog)mas van 19 december 2014

Yes, ik heb de smaak van het ploggen te pakken, al moet ik er nog vaak wel extra aan denken om ergens een foto van te maken! Ik probeer natuurlijk niet teveel te herhalen, want dat is ook nogal saai om te zien. Toevallig was het vandaag (nou ja, gisteren voor jullie) ook weer een leuke dag met veel foto's, tijd voor plog(mas) dag 2 op 19 december 2014. Vandaag was Marco jarig, ging ik met Bo naar de kapper en gingen we gezellig uit eten, kijk je mee? Ook voor een sneak peek van MAC.....

Morning! De wekker ging om 7:00 uur, snel eruit, aankleden en alles regelen voor Sem! Smoothies maken voor iedereen (kids zonder spinazie) met gele kiwi, ananas, peer, banaan, spinazie en kokoswater. En Sem eet een boterham met koekjespasta, lekker!

Sem naar school, Marco naar zijn werk en ik begin het het huis opruimen, anders kan ik niet werken. Ik doe de was in de droger, verschoon de kattenbak en stofzuig. Onze katten gaan wel naar buiten, de bak staat er voor de zekerheid maar tijdens regenachtige dagen zijn die verwende beesten niet van plan om naar buiten te gaan....lekker dan!

Daarna aan de slag, ik beantwoord mailtjes, zet posts op Facebook, stuur mailtjes naar prijswinnaars en werk aan wat blogposts, daar ben ik tot een uurtje of 11 mee bezig.

Deze pakjes moesten nog open gemaakt worden, een combinatie van lieve kerstcadeautjes van Yves Rocher en Carmen, dank jullie wel! Vandaag heb ik een casual outfit aan : jeans, sneakers, shirt en vest.

Sinds dit jaar maak ik ook deel uit van BeautypersNL, een vakorganisatie van 40 beautyjournalisten die ieder jaar de beste beautyproducten kiezen. In februari 2015 worden de Beauty Astirs dan uitgereikt, zo leuk om er deel van te zijn, ik voel mij echt vereerd! Dit pakket kwam binnen van het PR bureau van Catrice, Essence en Dr. Organic, het zijn de inzendingen voor de verkiezingen, zo kan ik de producten zelf testen (als ik het al niet gedaan heb). Kiezen is zo makkelijk niet!

Tussendoor maak ik mijn eerste latte van de dag, met veel melk dus en natuurlijk een Nespresso Linizio Lungo, mijn favoriete smaak in de ochtend. Oh ja, ik doe er altijd twee zoetjes in, anders vind ik het niet lekker.

Lief cadeautje van Essence, een exclusiege beker en wat schattige make-upjes, ook al zo'n schattig kerstcadeau, dank je wel!

Even een beetje make-uppen....links zonder make-up en rechts met...oogmake-up is van Armani, blush/bronzer is van NARS en foundation van Dior, ik heb nog geen lipstick of lipgloss op.

Snel even foto's maken, maar ik ben niet heel blij, het was zo ongeloofelijk somber....ik fotografeer altijd onder het zolderraam en dat gaat meestal prima, maar op zo'n donkere dag als vandaag is het resultaat niet helemaal zoals ik wil. Nou ja, we moeten het er maar mee doen!

Hebben jullie deze exclusieve Clinique Nutcracker Suite collectie al gezien in hun online shop? Het is niet echt mijn ding, maar als jullie toch swatches willen zien, let me know!

Wat een fijn cadeau van Dior, een heerlijke Ambre Nuit geurkaars....volgens mij weten heel veel PR medewerkers dat ik er gek op ben, zo lief en leuk!

Geurkaars & parfum van de dag : Noel van Annick Goutal (versie van vorig jaar, je kunt dezelfde geur in een andere verpakking nu ook nog kopen) en de fijne combinatie Wood Sage & Sea Salt met English Pear & freesia....heerlijk!

Lunchtijd! Iedereen schoof vanmiddag aan, tijd om pitabroodjes met ham en kaas uit de oven te maken voor Marco en Sem....

...en avocado en gepocheerd ei op toast voor Bo en mij.

Gepocheerde eieren maken moeilijk? No...helemaal niet, ik gebruik twee boterhamzakjes, doe er een drupje olijfolie in, wrijf het uit en breek er een ei boven. Die zakjes met inhoud gaan in een pan kokend water, hou het water drie minuten tegen de kook aan en klaar is kees!

Beetje zout en peper op de avocado, ei erop en smullen maar...zo lekker en binnen een paar minuten klaar.

Bo en ik moesten om half twee bij de kapper zijn, grappig genoeg is de kapper gevestigd in ons oude huis, Bo zit dus op de plaats waar ze als klein meisje op de computer zat, schattig!

Maar dat kleine meisje van toen is nu heel wat groter en ging bij de kapper weer voor een blonde dipdye....

Tijdens het inzetten van mijn kleuring ben ik nog even aan het werk gegaan, ik moest de afbeelding van de winactie van vandaag nog even maken, gelukkig hebben ze wifi!

Ik heb niets spannends gedaan bij de kapper, mijn uitgroei ofwel grijze haren moeten weggewerkt worden en er zijn wat lichte streepjes door gedaan, er is ook een stukje af. Over een paar weken gaan mijn extensions eruit en ik neem dan geen nieuwe, ik ga voor een lange bob....dat zal even wennen zijn! Kapster Connie heeft het weer heel goed gedaan, thanks!

Hipster Bo! 

Het was een lange zit bij de kapper, half twee gingen we ernaar toe, half vijf stapten we weer binnen. Mijn moeder zat met Sem aan een taartje en een koffie, even bijkletsen dus! Daarna snel omkleden, make-uppen en nagels lakken, dit is kleur 414 Red Blood van Armani.

OK, soms kan ik niet wachten om een pakje open te maken, zoals deze van MAC.....OMG de blush ombres komen terug, wel pas in maart! Verder kan ik nog niets zeggen, maar ik ben heel blij!

Uit eten dus, om de verjaardag van Marco te vieren! In een van onze favoriete restaurants kun je tijdens, voor of na het eten gezellig spelletjes spelen, altijd leuk!

Een wijntje en wat lekkere nootjes en olijven, altijd fijn om mee te beginnen!

Mijn favoriete kreeftensoep...of misschien moet ik zeggen bakje vol room...het was een tikje overdadig, maar wel lekker!

Grote zus en kleine broerr <3 wat een schatjes, ze zijn echt heel lief allebei!

Hmmm...kreeft en tournedos, ik kon niet kiezen!

Eindelijk een keer een selfie met ons allemaal, een ussie dus!

"Moet ik nu echt op de foto, mam? Ja, Sem...het is voor een plog! Hmm...ok dan...." Sem is wel in kerststemming met zijn elandentrui! Ik heb een kanten jurkje aan van Zara, een leren jasje van Goosecraft en enkellaarsjes van Zara.

Wachten op het toetje en dan toch nog even een potje tegen de computer schaken, tja...je houdt ervan of niet!

We deelden de toetjes, dit was een soort appeltaartje met vanillesaus, kruimels en kaneelijs....

..en Sem begon aan een Dame Blanche die Marco uiteindelijk maar op at! We konden geen boe of bah meer zeggen, lekker gegeten dus!

Net op tijd thuis voor The Voice of Holland waar onze oude buurkat Tijg ons al stond op te wachten! Hij is echt heel oud, waarschijnlijk een jaartje of 18 en heeft gewoon een goed huis achter ons. Toch brengt hij heel wat tijd door bij ons, hij eet eerst de bakjes leeg en gaat dan een tijdje liggen slapen, overal in huis liggen kussentjes en kleedjes voor hem, het is onze opa kat.

Natuurlijk mag deze schat ook niet ontbreken in een plog, Emo ligt lekker te dutten op 'mijn' stoel! Helaas ben ik nog aan het werk aan deze plog en zit is dus achter mijn computer. Maar het is nu kwart voor elf en ik stop er maar mee, deze plog is weer vol!

 

Morgen plog ik ook nog, op zaterdag is er altijd genoeg te doen, we beginnen al vroeg met het diplomazwemmen van neefje Evan! Sem en ik moeten om 9 uur in het zwembad zijn en dat op de eerste dag van de kerstvakantie!

Deel dit artikel
Back to top