Blogs & Editorial

(Plog)mas van 20 december 2014

Plog nummer drie...na vandaag neem ik even een pauze, ik ben zo ongeveer vergroeid met mijn telefoon! Haha...dat is eigenlijk altijd zo, waar ik ben is mijn telefoon, hoe handig is het ook dat je altijd en overal wel even een fotootje kan schieten? Ik zou het niet meer kunnen missen! Gisteren was de eerste dag van de kerstvakantie, maar Sem en ik gingen er best op tijd uit voor iets heel belangrijks en natuurlijk moesten er boodschappen gedaan worden, kijk je weer even mee naar mijn plog?

Vroeg op...nou ja, het viel mee, het was gewoon zeven uur, maar meestal slapen we een beetje uit op zaterdag. Tenminste, de kids en ik, Marco werkt altijd op zaterdag dus die is er altijd op tijd uit. Gelukkig was er wel tijd voor croissantjes uit de oven voor Sem!

Ik ging voor een speltcracker en kaas met een latte met een krantje erbij....

Pfff...om negen uur zaten/stonden we langs het zwembad om neefje Evan aan te moedigen, hij moest nl. diplomazwemmen, superspannend! 

Yeah!!! Goed nieuws, hij heeft zijn diploma A, knap hoor, want hij heeft het binnen 3 maanden gedaan, hij volgde een speciale spoedcursus, heel fijn!

Kleine Ferron wilde toch wel graag even kennismaken met de mascotte van het zwembad, hi Haai!

Onderweg naar huis toch maar even bij MacDonalds gestopt voor een koffie en een McMuffin.....op dit soort momenten mis ik een Starbucks in de buurt, kan er niet gewoon een langs de A16 of A15 in de buurt van Rotterdam/Dordrecht komen? Dank u!

De eerste pakketjes voor de winnaars van de 12 days of christmas winactie staan klaar om verstuurd te worden, hopelijk werkt PostNL mee en hebben ze de pakjes nog voor kerstmis in huis, zou wel fijn zijn!

Make-up van vandaag en goed licht...meer heb je niet nodig! Ik draag een combinatie van MAC satin taupe/wegde en nog iets op mijn ogen, met Prunella eye kohl...bronzer en blush van NARS en de Burgundy lipstick van Armani, wat een mooie kleur is dat!

Boodschappen doen, ik ga alleen, de kids hebben geen zin om mee te gaan.....tja, lekker dan!

Mijn favoriete jas van Zara weer even aan, is al van vorig jaar maar echt onmisbaar, zo'n fijne jas!

Verder droeg ik een grijs/zwarte Frame Denim broek, zwarte top, burgundy Nike's en mijn Mulberry Cara bag...Asraël ging ook niet mee boodschappen doen trouwens.

Nee, dit mag niet, maar ik moest even laten zien dat de zon toch ook nog geschenen heeft vandaag, onderweg naar de Albert Heijn!

Net binnen en nu alweer bijna op, de Winterglow van Pickwick, zeker een van mijn favorieten in de winter, ben zo blij dat deze er weer is! Aan het einde van het seizoen haal ik altijd het hele schap leeg.....

Waarom nu weer twee verschillende pakken? En de ene is nieuw en de andere niet? Snap er niets van, heb de nieuwe maar meegenomen, dit is zeker mijn favoriet, heel fris en totaal niet muf, super dorstlessend en hydraterend!

De trots van de Hoeksche Waard : Hoeksche Chips! Als je van chips houdt, dan moet je die ooit eens proberen, zo lekker en puur van smaak. Ik neem voor ons altijd de normale variant met zeezout mee, ze hebben ook andere smaken maar die vinden ze niet zo heel lekker.

Schattig als cadeautje, een potje met alle benodigdheden voor koekjes, het enige wat je nog toevoegt is een ei en boter, snel maar eens proberen.

Ik wil een salade maken van Quinoa maar ik heb niet echt een recept, ik knutsel zelf dus wat in elkaar met paprika, bosui, pistachenoten, pompoenpitten, koriander, munt en granaatappel...zal het wat worden?

Post van Tom!

Wat een schat is het ook, een kerstkaart van Mr. Ford <3

Ook tof, hele mooie en handige earphones van Mazda, ik ben alleen bang dat Marco ze per direct heeft ingepikt....nou vooruit dan maar!

Pakjes van gisteren die nog niet open zijn nog even openmaken!

Kerstcadeautje van Filorga, een lekkere geurkaars, lieve kaart en hun Time-Filler eyes oogcreme....snel testen!

Oh jee, de volgende pakjes komen er alweer aan!

Snel door met de Valentijnscollectie van Lush, met deze geweldige Unicorn Horn bubble bar, OMG! It's so a-ma-zing!!!! Haha..de hele collectie is te schattig, snel meer!

Nog meer cadeautjes, dit keer van Original Mineral, het drie stappen plan voor haar, kennen jullie dat al?

Ik kom thuis met vers stokbrood en Bo maakt direct een broodje brie met sla, lekker!

Ook heel interessant, de Smoky Poppy body collectie van The Body Shop, die komt al in januari 2015 in de winkels, samen met leuke nieuwe oogschaduws!

Carmex lipbalm, dat is heel lang geleden dat ik die gebruikt heb, dank je wel Make-up spot voor het opsturen, kan ik ze weer eens gaan testen!

Zoek je nog een cadeau voor kerst voor een man? Vriend/broer/vader/zwager/neef? Dan is de exclusieve Beautybox for men misschien een leuk idee? je koopt hem eenmalig voor EUR 15,95 op www.beautybox.nl en krijgt hem toegestuurd, hopelijk nog op tijd voor kerst als je nu besteld? Kan niets beloven hoor!

Goed, tijd om te gaan koken, ik maak Soto Ajam, mijn lievelingsgerecht sinds ik een klein meisje was, een Indische kippensoep! Eerst de boemboe maken met ui, knoflook en kruiden.

Ondertussen helpen Sem en Bo met het maken van clubsandwiches, daar hadden zij nl. trek in. Sem doet zout en peper op de kipdijfilets....

En ik spoel de taugé af onder de Quooker, wat een onmisbaar apparaat is dat toch!

Clubsandwiches! Met gebakken bacon en tomaat, sla en kip...altijd lekker!

Soto dus, eerst doe je rijst, tauge en ei in een kommetje (er kan ook nog aardappel bij bijvoorbeeld, maar die heb ik vandaag geskipt) .....

...en dan giet je er de warme bouillon met kip op, wat gebakken uitjes erop en een schep sambal, heerlijk!

Ja joh...maak nog eens een pakje open, de lente collectie van Lancome met dit geweldige palette! Dat wordt zeker een knaller in februari.

Nog meer liefde...dit keer van Skins, er zit een prachtige geurkaars in, volgens mij is dat het kerstcadeau van 2014 ;-)

Lieve blushes van Max Factor, eens kijken of ze ook een mooi resultaat geven, ik laat het zeker zien.

Strikje om Emo...hij is niet blij!

Sem wel, want die heeft een geurkaars aangestoken zojuist, vandaag is de Frosted Cherry & Clove van Jo Malone aan de beurt, Sem koos deze uit omdat hij naar thee ruikt? Nou ja, ik ruik het niet, maar het zal wel...kersenthee misschien?

Snel nog even bedden verschonen voordat iedereen naar bed gaat, altijd leuk om te doen....not! Maar wel zo lekker als je eenmaal in bed ligt, er is bijna geen beter gevoel dan schoon beddengoed.

Inmiddels is het half twaalf, ik neem nog een kopje thee. Sem en Marco liggen al op bed, ik kijk nog even tv (History Channel) en maak deze plog af. Ik twijfel nog of ik Ender's Game ga kijken? 

 

Morgen neem ik even een plogpauze....maar ik haal het dinsdag in met een dubbele aflevering van foto's van zondag en maandag! Maandag is een leuke dag, dan heeft Bo nl. haar tweede ATG meeting in de Efteling, de meeting van fans van haar/hun YouTube Kanaal. In de zomer kwamen er zo'n 70 jongens en meiden op af, nu zijn ze best gegroeid, dus hoeveel zullen het er nu zijn? Ik ga ook nog even kijken als ik Sem ophaal, die gaat nl. ook mee.

Dank jullie wel voor alle leuke reacties op de plog, ik ga er de komende tijd zeker even mee door!

Deel dit artikel
Back to top