Inspiratie & Tutorials

My Koffietijd look of the day met Viseart, Lancome en MAC Ruby Woo

Vanochtend was ik weer eens te gast bij het RTL4 programma Koffietijd, waar ik samen met presentatrice Pernille La Lau de leukste en nieuwste beautytrends doornam. Superleuk om te doen, vooral omdat alle mensen bij Koffietijd heel leuk, gezellig en lief zijn, dat maakt het idee van live op televisie zijn heel relaxed! Gek, want je bent dan live op televisie, de reacties nadien van familie en vrienden zijn dan ook leuk, ook al kan niet iedereen het live zien 's ochtends om 10 uur. Wil je misschien weten welke look ik vandaag droeg? Kijk dan even verder....

Ik moest vanochtend al behoorlijk vroeg op pad, de wekker ging dus al om half zes, genoeg tijd om mijn make-up even te doen, ook al kan de visagiste van Koffietijd, Joan, ook altijd nog wat bijwerken!

Ik koos voor een rustige look met het matte Viseart palette (review), MAC Fluidline (review) en Bobbi Brown Smoky eye mascara (review) op mijn ogen, mijn gezicht heb ik voorzien van Lancôme Miracle Cushion foundation no. 4 (review), NARS concealer (review) en het Filmstar palette van Charlotte Tilbury (review). De look is rustig, omdat ik wilde knallen met mijn matte rode lipstick : MAC Ruby Woo!

alle producten bij elkaar, ik ben alleen vergeten de MAC fluidline en de Armani Maestro eye & brow op de foto te zetten, die laatste heb ik gebruikt op mijn wenkbrauwen.

Ik heb van het Viseart palette de bovenste drie oogschaduws gebruikt (vanaf helemaal links), samen met twee kleurtjes van de middelste rij (helemaal links en de derde van links) en natuurlijk heb ik ook een oogschaduwbasis gebruikt, de look is helemaal mat. De MAC fluidline is heb ik zowel boven als onder mijn ogen aangebracht, 

MAC Ruby Woo is een prachtige, neutrale rode lipstick met een matte finish, een echte klassieker en deze lipstick wordt dan ook heel vaak gedragen door echte MAC fans. De lipstick blijft ook nog eens perfect zitten, zelfs na een paar kopjes koffie....haha! Op deze foto heb ik ook al iets gegeten, dus helemaal perfect zit de lipstick niet meer, maar toch heb ik hem tot nu toen niet bijgewerkt.

Pfff....wel vroeg hoor, om half zes opstaan! Ik ga meestal vrij laat slapen (1 uur) en dan voel je het wel, ik had net in de auto even een dipje....

 

Wil je Koffietijd even terugkijken? Dat kan hieronder, ik ben vrij snel aan de beurt:

Kun je de video niet zien? Klik dan even hier

 

Bedankt voor het kijken! :-) Ik word trouwens steeds meer fan van het Viseart palette, dat is echt perfect voor dit soort simpele, neutrale maar wel mooie looks! En zeg eens eerlijk, hoe mooi is het Lancôme Miracle Cushion foundation nu ik de juiste kleur (nr. 4) heb gekregen? Die zorgt mede voor de prachtige (al zeg ik het zelf) glow op mijn wangen, love it! Al helpt de highlighter van Charlotte Tilbury ook wel mee natuurlijk!

Deel dit artikel
Back to top