Algemeen

Guerlain kerstlook 2009 - collection Impériale

Vorige week liet ik jullie al heel enthousiast de voorjaarslook zien van Guerlain, maar ik was helemaal vergeten jullie een sneak peek te geven van de geweldige kerstcollectie, behoorlijk dom van me. Maar ik maak het direct goed met jullie door een zeer uitgebreid artikel te plaatsen over de Collection Impériale die sinds vorige week in de winkels te vinden is, binnenkort volgt er ook nog een review van een aantal producten...dat wordt smullen! Lees snel even verder! De collectie is geïnspireerd door de bekende Oostenrijkse keizerin Elisabeth, die bij jullie mischien beter bekend is als Sissi uit de gelijknamige film-serie, ook is er een musical uitgebracht over haar (behoorlijk tragische) leven. Maar aan het Keizerlijk hof vierde luxe natuurlijk hoogtij en ook de Collection Impériale ziet er geweldig luxe uit, daar houden we zeker van rond de feestdagen. Ik zal jullie eerste de prachtige promotie-foto''s laten zien en zal jullie verderop informeren over de producten en de prijzen. Dat ziet er veelbelovend uit natuurlijk! Maar sommige producten zien er wel erg mysterieus uit en behoeven misschien wel enige toelichting. Daarom heb ik ze nog even voor jullie op een rijtje gezet: Éclat Impérial EUR 70,73 Een gezichts-en lichaamspoeder in een bijzonder flesje met een ouderwetse verstuiver en kwastje, het flesje is van witgoud glas en versiert met gezeefdrukt kantwerk. De poeder geeft een subtiele glans met de flonkering van diamanten, er zit ook een lichte viooltjesgeur aan.

Météorites Perles Impériales EUR 46,47

De bekende poederballetjes maken ook weer deel uit van deze collectie, dit keer in een extra fraaie verpakking met zwarte pailettes en fonkelende diamantjes. De poedersballetjes zijn er in 3 formaten en in 3 nieuwe kleuren die voor een stralende, frisse teint zorgen : paars/wit voor de helderheid, roze voor frisheid en goud om het licht te vangen.

Météorites Voyage Impérial EUR 132,35

De poederballetjes zijn natuurlijk heel schattig, maar minder handig om mee te nemen, Guerlain heeft dit opgelost door ook een geperste versie van de Météorites te maken. De verpakking is echt extreem luxe met op de dop echte Swarovski kristallen, dit verklaart ook de wat hoge prijs....maar prachtig is de compact poeder natuurlijk wel!

Rouge G de Guerlain EUR 40,42 in twee kleuren 11 Grace en 12 Gems

De superluxe lipstick van Guerlain komt dit keer in 2 prachtige nieuwe kleuren, een mooie nudetint en een wat warmere rozenhouten kleur.

Kiss Kiss Gloss EUR 26,28 in 3 kleuren 807 Perle de Lune, 808 Ambre Précieuse en 809 Rubis Rose

Prachtige glosses in een nog mooiere verpakking, ze zijn direct op de lippen te gebruiken of als extra topcoat over de Rouge G lipsticks.

Ombre Éclat 4 couleurs EUR 52,54 407 Bal de Minuit

De oogschaduws uit dit mooie doosje zijn een mooie combinatie van smoky taupe tinten en roze & witte parelmoeren, die een natuurlijk maar toch feestelijk resultaat geven. Als ik de promotiefoto zie waar Natalia Vodova zo mooi opstaat, wordt ik in elk geval erg enthousiast van haar oogmake-up.

Le 2 de Guerlain mascara EUR 35,36 12 Reine de Nuit

De superfijne mascara van Guerlain is voor deze collectie in een extra-zwarte kleur uitgebracht die gecombineerd is met een gouden, glitterende topcoat.

En...zien jullie al wat moois?? Heerlijk toch, al die mooie witgouden doosjes en luxe producten, als je de Éclat Impérial op jouw kaptafel zou hebben staan, dan blijf je er toch naar kijken? Over enkele dagen zal ik wat producten uit deze collectie voor jullie reviewen en swatchen, kom dus snel weer een kijkje nemen op Lushious Beauty! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top