Nagel & Handen

Deborah Lippmann Whisper Spring 2015 - swatches

Felle kleurtjes nagellak kunnen natuurlijk heel leuk zijn, maar niet iedereen is er fan van en in sommige gevallen kun je zulke kleurtjes ook niet tijdens je werk dragen. Gelukkig zijn "nude" nails helemaal in dit voorjaar, je draagt dan wel nagellak, maar het liefst in een zachte, ingetogen kleur die goed bij je huidskleur past. Deborah Lippmann heeft in haar Whisper lente collectie vier prachtige nagellakjes uitgebracht, weliswaar wel semi-transparante lakjes, maar oh zo mooi! Kijk je mee naar de swatches?

Deborah Lippmann Whisper collectie met daarin vier nagellakjes in ingetogen, zachte en elegante kleurtjes, ze hebben allemaal een sheer finish en dat houdt in dat ze altijd wat transparant blijven op de nagel, afhankelijk van hoeveel laagjes je opbrengt.

Ik heb op de foto's hieronder telkens twee laagjes aangebracht, je blijft het wit van de nagel dan nog wel zien, maar dat is dus juist de bedoeling van deze finish. Hou je toch van een meer dekkend resultaat, dan kun je probleemloos nog een laagje aanbrengen. De nagellakjes zijn allemaal prettig van textuur, brengen snel aan met het fijne kwastje en drogen snel, twee laagjes opbrengen op al mijn nagels duur ongeveer 8 minuten (ja, ik heb het getimed!).

Like dreamers do (pale bisque) - twee laagjes van deze lichte, taupe nagellak geven een mooie natuurlijke, glanzende look aan de nagels. 

Chantilly Lace (sheer iridescent pink with shimmer) - een bleekroze nagellak met zeer fijne roze shimmer, de shimmers komen heel mooi uit als de zon erop schijnt, het blijft echter wel altijd subtiel

A fine romance (sheer pearly champagne with shimmer) - een beige/champagne kleur met witte shimmers, een heerlijke frisse kleur

Misty morning (sheer blue grey creme) - een vrij koele, grijze tint met een vleugje blauw, deze is zonder shimmer en eigenlijk vind ik dat stiekem wel een beetje jammer. Een frisse, lichtblauwe shimmer had deze lak mooier gemaakt denk ik, jammer! Ik vind de kleur ook niet zo heel mooi bij mijn warme huidskleur, maar dat is misschien ook mijn persoonlijke voorkeur?

Zoek je mooie, rustige en elegante nagellakkleurtjes met een mooie finish en een goede kwaliteit? Dan ben je zeker prima af met deze vier lakjes van de Whisper lente collectie van Deborah Lippmann. Ik vind zelf de nagellakjes met de shimmer erin (A fine romance & Chantilly lace) het leukste en ik breng ze het liefst in twee laagjes aan, zodat ze nog wat transparant blijven. Als je echt houdt van een dekkende nagellak, dan vind je deze misschien toch wat te transparant, maar ze blijven prachtig! Qua houdbaarheid zijn ze vergelijkbaar met de andere Deborah Lippmann nagellakjes, met een goede base- en topcoat heb je vast vier tot vijf dagen plezier van deze lakjes.

 

De lakjes kosten EUR 21,95 per stuk (flesje 15 ml) en zijn te koop bij diverse verkooppunten in Nederland, online heb ik ze nog niet gezien, hopelijk komen ze ook snel in online shops! Welke vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top