Fashion

Mijn lingerie wishlist bij Hunkemöller

Heel regelmatig zien jullie hier mijn beauty wishlist voorbij komen, van tijd tot tijd komt ook mijn fashion wishlist voorbij! Maar een lingerie wishlist, die hebben jullie nog nooit gezien! Vandaag komt daar verandering in, want Hunkemöller vroeg mij om een lijstje van mijn favoriete producten samen te stellen uit hun Fashion Fever collectie. Zo gezegd, zo gedaan, kijk daarom even verder welke items ik wel heel mooi vind. En weet je wat helemaal fijn is? Momenteel krijg je 20 % korting op de hele Fashion Fever collectie! Tijd om eens goed te shoppen!

Deze herfst gaat Hunkemöller, onder leiding van Head of Design Zoe Smith, een nieuwe richting op met prachtige nieuwe tinten blauw en groen, voor deze herfst zijn ze dieper en luxer van kleur. De must-have kleur van dit seizoen is khaki, een kleur die je in "buitenkleding" enorm veel ziet en gaat zien, maar dus ook steeds vaker in lingerie en nachtkleding te vinden is.

 

De Fashion Fever collectie is verdeeld in verschillende themas:

 

  • Soft Rebel - een combinatie van stoere, langere items in zachte tinten roze met hier en daar wat bloemetjes, zo wordt het allemaal niet te zoet
  • Out of Blue - de frisse blauwe tinten van de zomer maken plaats voor diepere, meer verleidelijke kleuren blauw, extra lagen kant zorgen voor een extreem luxe uitstraling
  • Monochromatic - geometrische vormen, lasercut details en grafische vormen, dit is zeker een collectie voor de durfals! 

Een ander thema is Perfectly Pink. Het is geïnspireerd door de romantiek van Parijs, je vindt er veel combinaties van zacht roze en intens zwart. Delicate kant, stippenprintjes en natuurlijk de onmiskenbare strikjes maken de look helemaal af, lekker girly en door de kleur toch ook pittig! De andere trend Autumnal Glow is geïnspireerd door herfstdagen in Italië, verleidelijke wijnrode tinten gecombineerd met bloemenprinten en subtiele kristallen versieringen geven een romantische touch! Laat je vooral even inspireren!

 

Beugel BH Lenka (nu EUR 24,00)

Beugel BH Milly (nu EUR 26,00)

Longline beugel BH Trecia (nu EUR 26,00) & brazilian slip (nu EUR 12,00)

Beugel BH Dide (nu EUR 20,00) & string Dide (nu EUR 10,00)

Top Sharlinda (nu EUR 12,00) & Pyjamashort Hope (nu EUR 14,00)

Playsuit Hammered Satin (nu EUR 28,00)

Ik draag zelf altijd beugelbeha's, liefst balconettes of en licht push up model, al heb ik dat met mijn 80D niet echt nodig! Ik koop mijn BH's meestal niet met een bijpassend broekje (of het moet heel leuk zijn), maar combineer ze altijd met de zwarte basic "invisible" brazilian slipjes die ik draag. Dat kan prima, omdat ik toch vrijwel altijd BH's met wat zwart erin koop, ik heb maar weinig andere kleuren BH's in mijn kast liggen, het is tijd dat daar wat verandering in komt! Ik vind de khaki en wijnrode tinten eigenlijk wel erg mooi, ze zijn toch nog een beetje aan de stoere kant, daar hou ik wel van.

Slapen doe ik altijd in een hemdje en shortje, maar de playsuits komen ook langzaam maar zeker in mijn kast te liggen, die vind ik toch ook wel heel mooi! Ik slaap nooit in een "lange" pyjama of iets dergelijks, dan kan ik echt niet slapen van de warmte. En omdat we toch openhartig zijn, na het wakker worden kleed ik me direct aan, ik trek nooit een badjas of iets dergelijks aan, aan chill outfits doe ik dan ook niet!

 

Heb ik je een beetje kunnen inspireren? Duik dan direct even de webshop van Hunkemöller in, daar vind je een enorm assortiment! Momenteel krijg je 20 % korting op alle items van de Fashion Fever collectie, leuk om even wat nieuwe, modieuze items te kopen tegen een fijn prijsje. Je vindt de Hunkemöller Fashion fever collectie hier.

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Hunkemöller.

Deel dit artikel
Back to top