Fashion

Mijn fashion wishlist van november 2014

Naast een passie voor beauty heb ik ook een behoorlijke passie voor mode! Nu zou ik niet durven zeggen dat ik er verstand van heb, ik ben zeker geen modeblogger of modejournaliste, maar ik hou er wel van. Ik shop bij voorkeur online omdat er bij mij in de buurt niet zo veel leuke winkels zijn en ik ook niet zoveel tijd heb om uitgebreid te winkelen. Gelukkig kun je online ook prima winkelen en vandaag wil ik mijn fashion wishlist van deze maand eens met jullie delen. In deze eerste, "echte" herfstmaand wordt het tijd om warmere outfits in te slaan, maar ook de feestdagen staan al voor de deur....een leuke mix dus!


Zara kasjmier grijze ponco EUR 139,00

Topshop Zilveren craquele pumps EUR 76,00

Proenza Schouler PS11 leopard EUR 1.730,00

Topshop hoed met band EUR 36,00

Topshop zwart vest EUR 64,00

Zara jacquard jasje EUR 139,00

Zara grijs jurkje EUR 49,95

Zara broek in pyjama stijl EUR 49,95

Zara blouse met kant EUR 49,95

Zoe Karssen Stars Straight sweater EUR 190,00

Nike Internationalist Mid EUR 95,00
Frame Denic Le Classic washed silk shirt midnight blue EUR 235,00 

Frame Denim Le Skinny stretch-leather pants EUR 1.030,00

Mijn lijstjes zijn altijd behoorlijk lang, maar natuurlijk koop ik zeker niet alles, ik gebruik ze ook als inspiratie om op zoek te gaan naar soortgelijke items. Zo twijfel ik al behoorlijk lang of ik een leren zwarte broek moet kopen, maar vind het toch wel erg duur. Maar ja, een nep-leren broek heb ik al verschillende keren gehad en dat bevalt ook niet echt....wat is dus wijsheid? En ik moet echt meer blousjes kopen, liefst van een fijne katoen of zijde, die zijn altijd goed te combineren en kunnen zowel een tikje sportief als lekker chique. 

Maak jij ook lijstjes (in het echt of in je gedachten) wat je zou willen hebben? En koop je dan ook weleens wat van het lijstje of worden het toch vaak weer andere dingen? Of verdwijnt het item uiteindelijk toch weer van het lijstje? Ik ben benieuwd wat jij mooi vindt op het gebied van mode momenteel!

Deel dit artikel
Back to top