Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van februari 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

Chantecaille The Glacier eye shadow trio $ 70,00 - wat een mooi palette, niet helemaal mijn kleuren denk ik, dus ik zal het niet zo snel echt kopen, maar bewonderen kan natuurlijk altijd wel!

Rodial Eye Sculpt GBP 34,00 - een bijzondere oogschaduw die iedereen kan gebruiken om het oog te "sculpten" ofwel vorm te geven. Dat kan heel licht of meer intens, de kleur schijnt goed op te bouwen te zijn en dus ook geschikt voor iedere huidtoon, ik denk dat de kleur heel natuurlijk zal overkomen. Ik ben heel nieuwsgierig geworden!

Ole Hendriksen African Red tea exfoliating lip salve GBP 12,50 - een verzorgende lipbalm die ook anti-oxidanten bevat en exfolieert klinkt heel interessant!

Deborah Lippmann Whisper collectie - wat een mooie, rustige collectie nagellakken brengt Deborah Lippmann uit! Ik hoop dat deze ook naar Nederland komt!

Clarisonic Pedi Foot Sonic Transformation System - als groot Clarisonic fan ben ik natuurlijk al heel lang erg nieuwsgierig naar deze pedicure variant, ik ga hem binnenkort testen! Volgens mij komt hij in de loop van de lente ook naar Nederland, meer informatie volgt....

Bobbi Brown BBU Palette EUR 245,00 - ik ben natuurlijk geen make-up artist, maar dit palette staat al zo lang op mijn wensenlijstje....het is gewoon een droom voor iedereen die van een mooie teint houdt! Nu ook eindelijk eens makkelijk te bestellen, nl. bij Cosmeticary in België. Zal ik het doen of niet? Oh ja, het palette is ook te bestellen bij de Bobbi Brown counters in De Bijenkorf!

Bobbi Brown Artist palette for lips EUR 225,00 - ....of misschien dit lippalette? Geweldig natuurlijk om zoveel mooie kleuren bij elkaar te hebben, dan hoef je nooit meer te zoeken naar een lipstickkleurtje! Ideaal ook als je werkt als visagist, dan moet dit echt een uitkomst zijn!

Charlotte Tilbury Lip Love Scrub GBP 20,00 - al veel goede verhalen over gelezen en omdat Charlotte Tilbury altijd fijne producten heeft, geloof ik zeker dat ze waar zijn en zachte lippen...die wil iedereen toch?

Jo Malone Rock the ages collection GBP 210,00 - in april ook te koop in Nederland! Meer ga ik er nog niet over zeggen, behalve dat de geuren uniek zijn en belangrijke periodes in de Engelse geschiedenis weergeven in geur....hmmmmm! Belangrijk nieuws trouwens voor de Jo Malone fans...vanaf maart zijn de producten ook te koop bij Parfumerie Douglas in Maastricht en eind maart zelfs ook online bij Douglas, amazing!!!!!

Anastasia Beverly Hills Eye shadow Singles $ 12,00 per stuk - zoveel mooie oogschaduws en zo weinig tijd om ze te testen.....en dan nog ben ik benieuwd naar deze oogschaduws van Anastasia, ze schijnen geweldig te zijn! Alleen het kiezen is zo lastig.....daar moet ik echt eens even voor gaan zitten! Voorlopig alleen te bestellen bij Anastasiabeverlyhills.com

Tom Ford Eye Color Duo Raw Jade GBP 46,00 - de oogschaduwduo's van Tom Ford komen goed uit de test, dus nu twijfel ik toch nog om er één te kopen, ik vind het altijd wel leuk om iets van een seizoenscollectie te kopen en de gekleurde mascara's vind ik niet zo mooi. Of misschien toch maar gaan voor iets anders?

Wat een mooie set van Louboutin, vooral de kobaltblauwe is prachtig! Oh ja, ze zijn natuurlijk te duur om zomaar te kopen, maar kijken mag! (kopen ook hoor...)

Tom Ford Creme Color for eyes GBP 29,00 - het hitproduct van Tom Ford dit seizoen, een mooie smoky grijze oogschaduw die perfect is aan te brengen en goed te blenden, ideaal voor een simpele, snelle, smeulende smoky eye waar Tom zo van houdt...haha! Die moet ik hebben....

Yves Saint Laurent Touche Eclat Blur Primer GBP 31,50 - wat een leuke primer is dit, gespot in een Engelse winkel, maar ik denk dat deze zeker ook naar Nederland komt over een tijdje, dat moet wel!

Deborah Lippmann When doves cry GBP 20,00 (Harrods exclusive) - als ex-Prince fan moet ik (na Purple Rain) deze nagellak eigenlijk wel hebben, de kleur is ook beeldschoon!

 

Van mijn vorige wishlist (die je hier vindt) heb ik toch wel wat spullen gekocht (de Marc Jacobs lipstick en de NARS foundation is onderweg). Ik heb ook nog een update over de Yves Saint Laurent palettes, die zijn dus toch wel te koop bij Douglas, je vindt ze hier. Heb jij ook nog een wensenlijstje?

Deel dit artikel
Back to top