Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wish list van december 2014

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Maar toch....ik heb momenteel een wensenlijstje van heb ik jou daar! Dat is ook niet zo gek, de nieuwe producten van 2015 zijn inmiddels zo'n beetje bekend. Kijk je even mee naar mijn beauty wishlist van de maand december 2014?

Laura Mercier Flawless contouring palette $ 50,00 (via Sephora.com) - een paar jaar geleden kocht ik het Bonne Minne palette van Laura Mercier, dat hier ook wel een beetje op leek, handige creme blush/bronzer & highlighters in een palette, dit lijkt er ook wel op! Nu maar hopen dat Skins het krijgt in hun assortiment.

Christian Louboutin Starlight edition $ 675,00 - deze wil ik natuurlijk niet echt, maar zeg eens eerlijk, het is wel een heel bijzonder opbject met heel veel Swarovski kristallen, voor als je de loterij wint!

 

Smashbox Step-by-step contour stick trio $ 45,00 - na de handige step-by-step contourkit van Smashbox is het nu tijd voor drie potloden om te contouren, zou dat echt handiger zijn? Ik wil het zeker gaan testen!

the original Beauty Blender Fantastic Four $ 39,00 - een beauty blender is altijd handig om te hebben, voor foundation en concealer, maar ook om creme contour/highlight netje te blenden, kijk eens naar de micro versie, wat een schatje!

NARSissist Dual-intensity eyeshadow palette $ 79,00 - helemaal mijn ding dit palette van NARS, ik ben al zo nieuwsgierig naar deze nieuwe oogschaduws en wat is er nu beter dan een heel palette vol met mooie kleuren?

NARSissist Blush, contour & lip palette $ 59,00 - dit palette staat dan wel op mijn wishlisht, eigenlijk heb ik wel genoeg NARS blush/contour palettes in huis, maar ik wilde hem jullie niet onthouden!

Longchamp Le Pliage Pouchette $ 50,00 - ook toilettasjes heb ik in overvloed, toch lijkt deze nieuwe Longchamp versie best onmisbaar....nu nog kijken welke kleur?

Jo Malone Lime Basil and Mandarin diffuser - er komt een nieuwe Jo Malone collectie aan, de My Wanderlust collectie, en daarin zit deze mooie diffuser in de heerlijke "huis"geur van Jo Malone, een ideale geur voor de lente.

Clinique Chubby Stick Sculting contour & Highlight - ook Clinique gaat zich wagen aan contouren...dat is best gewaagd voor dit ietwat terughoudende merk! Ik heb ze al getest, ze werken prima en voelen goed aan op de huid. Op de foto zie je ook een contour/blush, maar of die ook naar Nederland komt weet ik nog niet zeker, daar heb ik nog iets over gehoord.

Hourglass Modernist eyeshadow palette - van Hourglass ben ik groot fan geworden, maar de oogschaduws heb ik nog nooit getest. Binnenkort komt er een hele nieuwe range uit met verschillende oogschaduwpalettes, die ga ik zeker testen. Hopelijk hebben ze het snel bij Space NK, ik moet daar eind januari nog in de buurt zijn!

Laneige Soothing Cushion BB cream - in de plog van gisteren zagen jullie de nieuwe Lancome Miracle Cushion foundation al voorbij komen en na het testen daarvan ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de variant van Laneige, die in Azië extreem populair is, toch maar eens op gaan zoeken online, want het merk wordt in Nederland niet verkocht.

GHD Curve soft curl tong - ik ben gek op mijn GHD styler, maar de laatste tijd gebruik ik steeds vaker een krultang. En nu hoorde ik dus dat er ook nieuwe GHD krultangen gaan komen, die wil ik dus wel heel graag hebben! Ze zijn nog niet te koop, maar hopelijk zal dat binnenkort wel het geval zijn!

 

Is jullie beauty wishlist na de kerstdagen al iets korter geworden? Of wordt deze inmiddels steeds een beetje langer als je de nieuwe producten voorbij ziet komen? Waar ben jij heel erg nieuwsgierig naar, is er al iets leuks & nieuws naar je onderweg?

Deel dit artikel
Back to top