Reviews

Chanel L.A. Sunrise collectie - review, swatches & look

Coco goes Hollywood!! Los Angeles was de inspiratiebron voor de lentecollectie van Chanel, L.A. Sunrise, en dat is te merken ook, wat een glamoureuze collectie is dit! Heel anders dan de meeste andere lente make-up collecties met hun pasteltintjes en daardoor zijn jullie vast ook extra nieuwsgierig! De blush harmony Sunkiss Ribbon is zeker de blikvanger, maar om eerlijk te zijn vinden we nog meer interessante producten in de collectie! Kijk je even mee naar swatches van bijna alle producten?

Chanel L.A. Sunrise collectie, alle informatie vind je in dit artikel

Chanel Sunkiss Ribbon blush harmony EUR 57,00

Een mooie combinatie van vijf vrij warme tinten in koraal, perzik, brons, roze en rood. Je kunt de kleuren niet los gebruiken (nou ja, met enorm veel moeite wel misschien, maar dat lijkt me niet de bedoeling) en dus meng je met een blushkwast de kleuren. Het resultaat is een warme, goed gepigmenteerde blush in roze/rood/perzik met hele fijne gouden glitters. Ik vind het een heel mooie kleur, maar breng deze wel met lichte hand aan, hij is nogal gepigmenteerd!

De print van Chanel linten is prachtig, helaas zul je die wel minder gaan zien als je de blush gebruikt, maar daar is weinig tegen te doen. Het poeder is wel wat aan de losse kant, probeer dus voorzichtig over de blush heen te gaan met de kwast.

swatch Chanel Sunkiss Ribbon

nog zonder blush

ik gebruik een MAC 187 duo fibre kwast om de kleur niet te intens aan te brengen, hiermee kun je goed opbouwen.

een mooie warme kleur perzik/roze met een diepere tint erin, opbouwen gaat probleemloos!

links met blush en rechts zonder ;-)

Chanel Les 4 ombres 262 Tissé Beverly Hills EUR 51,00

Mag oogmake-up van jou wel iets kleurrijker dan pasteltinten of (bij mij geliefde) nudetinten, dan ben je bij Chanel aan het juiste adres deze lente met dit popperige palette met blauw, lila en paars. Het zijn niet mijn favorieten, maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit van de oogschaduws en de kleurencombinatie! De lichte taupe kleur is perfect om te combineren met alle andere kleuren en de diepe paarse kleur kan iedere look lekker donker maken. Misschien is het niet mijn persoonlijke favoriet, maar ik denk dat deze combinatie toch best bij veel vrouwen heel mooi zal staan.

swatches Les 4 Ombres 262 Tissé Beverly Hills

Ik heb alle oogschaduws gebruikt voor mijn look vandaag, de blauwe kleur heb ik onder mijn oog aangebracht maar daaroverheen zit weer de Stylo Yeux waterproof in Purple Choc, dus het is wat weggevallen.

Chanel Stylo Yeux waterproof 926 Purple Choc & 924 Fervent Blue EUR 26,00 per stuk

Deze stevige eyeliners zijn dus echt waterproof en mijn favorieten in de zomer, op vakantie als ik ga zwemmen, of als ik ga sporten of door de regen lopen...deze blijven altijd zitten! Purple Choc is een geweldige kleur, een combinatie van bruin en paars met fijne glitters. Fervent Blue is licht kobaltblauw met zilveren glitters, ook een prima kleur trouwens! Als ik die had gebruikt was de blauwe kleur van de oogschaduw natuurlijk meer opgevallen!

Le Volume de Chanel mascara 100 Ardent Purple EUR 33,00

Dit is een echte paarse mascara! Niet zwart met een paarse zweem ofzo, nee echt dieppaars en eigenlijk wel heel mooi. De dekking is eigenlijk prima, maar aangezien ik niet zo gek ben van echt paarse wimpers, draag ik er toch liever een laagje zwarte mascara onder. Je kunt de paarse mascara ook alleen op de puntjes aanbrengen of juist op de onderwimpers voor een kleurrijk en toch subtiel resultaat!

swatches Purple choc, Fervent Blue & Ardent purple

Even een na foto...je ziet wel dat mijn wimpers nu erg aan elkaar plakken, let daar maar even niet op...ik kon mijn wimperkammetje niet vinden...sorry! Je kunt de kleur wel goed zien!

Chanel Illusion d'ombre 118 Moonlight pink, 126 Griffith Green & 122 Ocean Light EUR 32,00 per stuk

Hou je meer van de creme/mousse oogschaduws van Chanel? Dan kun je ook prima kiezen voor deze nieuwe kleuren, heel erg mooi allemaal en ze brengen makkelijk aan en blijven heel goed zitten, aanraders dus! Deze ga ik nog eens gebruiken in een "look of the day" in de komende tijd, goed idee?

swatches Chanel Illusion d'ombre 118 Moonlight pink, 126 Griffith Green & 122 Ocean Light

Chanel Rouge Coco Shine 116 Mighty, 114 Shipshape & 118 Energy EUR 35,00 per stuk

Lipsticks die voelen als een lipbalm, maar wel een pittige kleur afgeven die behoorlijk lang blijft zitten voor een formule als deze. De lipsticks hebben een mooie glans, maar plakken niet, ze geven een beetje een transparant effect, maar zijn zeker niet onzichtbaar, bekijk de swatches maar!

swatches Chanel Rouge Coco Shine 118 Energy, 114 Shipshape & 116 Mighty

Chanel Rouge Coco Shine 118 Energy - een frisse framboos/roze kleur

Chanel Rouge Coco Shine 114 Shipshape - zonnig oranje/rood, de combinatie met de koele ooglook is minder mooi vind ik, maar bij een neutrale ooglook is dit zeker een toffe kleur!

Chanel Rouge Coco Shine 116 Mighty - koel lichtroze, verrassend dekkend voor zo'n lichte kleur!

Chanel Le Vernis Nail Gloss 683 Sunrise Trip EUR 25,00

Sunrise Trip is een goed dekkende nagellak in heel dieppaars met een superglossy finish! De nagellak dekt prima in één wat dikker laag, maar moet dan wel iets langer drogen. De houdbaarheid is goed, maar er is wel iets waar je echt op moet letten: je moet een goede laag basecoat gebruiken omdat de kleur snel in de nagels trekt! Geloof me, dat wil je niet en dus breng ik (sinds ik het ontdekte) een extra laagje basecoat op onder deze Sunrise Trip. Dit is vooral belangrijk als je poreuze nagels hebt, die verkleuren nl. nog sneller!

Misschien is het niet mijn persoonlijk favoriete look ever van Chanel of moet ik gewoon nog even in de stemming komen, toch bevalt de collectie prima! De kwaliteit van de producten is prima, geen enkel product valt tegen en dat is toch altijd prima?

Als musthaves noem ik zeker de mooie Sunkiss Ribbon Blush, Ocean Light Illusion d'ombre, Ardent purple mascara en de dieppaarse nagellak Sunrise trip. Waar zou jij voor gaan bij deze collectie als je uit alles kon kiezen?

 

De Chanel L.A. Sunrise collectie zal vanaf volgende week te vinden zijn bij alle bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL (onder voorbehoud). Meer informatie over de collectie vind je in dit artikel. Heb jij al iets gereserveerd?

Deel dit artikel
Back to top