Reviews

First impression & swatches - Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam & That Glow

Het fijne, Amerikaanse make-up merk Anastasia Beverly Hills heeft weer iets nieuws, prachtige Glow Kits met daarin 4 fluweelzachte poeders die de huid direct een prachtige glans geven. Een beetje alsof je van binnenuit straalt....iets wat we ook al zagen bij het Candlelight Glow palette van Laura Mercier. Maar ik moet je eerlijk bekennen dat deze mij toch wel heel wat beter bevallen, ook al heb ik ze nog niet zolang getest. Kijk je mee naar foto's en swatches? Natuurlijk vertel ik je ook wat mijn eerste indruk is....

Anastasia Beverly Hills Glow Kit in Gleam & That Glow $ 40,00 per stuk (plus invoerrechten en verzendkosten)

In de Glow Kit vind je 4 highlight poeders in verschillende tinten, die goed met elkaar combineren. Volgens Anastasia zijn het "complementerende" tinten die je over elkaar hun kunt dragen om de jukbeenderen en decolleté te highlighten. Maar je kunt de poeders ook los gebruiken op de ogen, het wenkbrauwbot of binnenste ooghoeken, voor een extra fris en stralend effect.

Anastasia Glow Kit Gleam $ 40,00

Een kit  met wat koelere tinten highlghter die extra mooi zijn bij een koel getinte huid, maar eigenlijk ook prima kunnen op een warmere huidtint. Het palette is gemaakt van stevig karton en om het palette heen zit nog een kartonnen "sleeve". Het palette gaat wel goed dicht doordat er magneetjes in zitten, maar om eerlijk te zijn is het misschien iets minder geschikt om altijd in je tas mee te nemen.

 

In het palette vind je vier kleuren, elk van de kleuren weegt 7,4 gram en dat is best veel! Weet je wat ook fijn is? Je kunt de poeders ook uit het palette halen en eventueel navullen of je kunt er ook een ander Anastasia poeder in doen als je zou willen. Dat is nog eens handig!

De poeders hebben allemaal een iets andere samenstelling, zoals je hierboven kunt zien, ik zie geen bijzondere dingen op de lijst staan, het zijn vrij gewone glanspoeders zoals er wel meer zijn.

De poeders zijn lekker stevig in het palette gedrukt, ze laten niet te snel los, maar je kunt ze wel makkelijk opnemen met een kwast of met je vingers. Jammer genoeg zit er geen spiegel in de deksel, maar aan de andere kant zou dat het palelette wat zwaarder maken natuurlijk en misschien wel wat kwetsbaarder.

De kleuren zijn zacht en toch ook wel een tikje warm, ik zie een abrikoostint, een lichte brons, een zachte roze en een champagnetint, maar kijk vooral even mee naar de swatches.

swatch Hard Candy

swatch Mimosa

swatch Starbust

swatch Crushed Pearl

Anastasia Glow Kit That Glow $ 40,00

In deze variant vind je ook vier highlight poeders in warmere, meer goud & bronstinten die het perfect doen op een getinte huid. Toch kun je deze op een koelere huidtint ook gewoon gebruiken, juist mooi, zeker als je het zonnetje een beetje wilt nabootsen! De kleuren zijn nl. niet te donkere, maar alleen maar wat warmer van uitstraling.

Dit palette is vrijwel een exacte kopie van Gleam, alleen is het utgevoerd in een rose/gouden tint, verder kan ik er niet zoveel bijzonders over vertellen...haha

de ingrediëntenlijst van de poeders in de That Glow Glow Kit

Ook deze poeders zijn weer fijn in gebruik, ze zijn stevig geperst, maar wel makkelijk op te nemen en ze hechten ook goed aan de huid. Ik breng ze aan met een platte duo fibre kwast en "buff" ze daarna nog even in de huid met een bufferkwast, zo werk je het poeder in de huid en krijg je het meest natuurlijke, maar wel goed zichtbare resultaat. Het poeder blijft dan niet op de huid liggen!

Ik heb de laatste dagen een beetje geexperimenteerd met het palette en gebruik inderdaad meerdere kleuren over elkaar heen. Golden Bronze gemixt met Bubbly geeft bijvoorbeeld een prachtige "blush" kleur en als je Sunburst er dan nog overheen doet, dan is het effect echt wonderschoon!

swatch Sunburst

swatch Golden Bronze

swatch Bubbly

swatch Dripping in gold

Fijn ! Je kunt de pannetjes met poeder makkelijk uit het palette halen, ze zitten wel vast met een magneetje trouwens, dus vallen er niet zomaar uit.

Goed om te weten, de producten van Anastasia Beverly Hills zijn "cruelty free" en worden dus niet op dieren getest, dat is zeker een fijn idee!

Nu nog even een foto van het resultaat!

Ik heb hier een combinatie van Sunburst en Bubble gebruikt, mijn bronzer is van Tom Ford, die is wat matter dan Golden Bronzer, anders wordt het wel erg glanzend. Ik heb Sunburst ook onder mijn wenkbrauw aangebracht en op mijn neusbrug.

Ik ben behoorlijk onder de indruk van deze Glow Kits, ze zijn echt fijn! De poeders zijn heel fijn gemalen en blenden daardoor perfect met de huid, waardoor je inderdaad een stralend effect krijgt alsof je van binnenuit een glow hebt. Je ziet dus geen glitters en je ziet het poeder ook niet liggen op de huid, de poeders accentueren fijne lijntjes echt niet en dat komt dus door de fijne textuur. Dat je meerdere kleuren in een palette vind is gewoon heel handig, zo kun je de perfecte kleur highlighter gebruiken bij de look die je draagt. En het is natuurlijk ook een prima deal, bijna 30 gram highlighter voor maar $ 40,00!

Je koopt de Glow Kits van Anastasia Beverly Hills nu alleen nog bij de Amerikaanse webshop van Anastasia. Helaas zijn de verzendkosten niet weinig ($ 17,95 volgens mij) en je moet ook rekening houden met invoerrechten die erbij komen (ik moest nog 40 euro afrekenen, maar ik had ook nog een Illuminator en lipstick bij mijn bestelling). Je kunt momenteel trouwens niet met Paypal betalen, wel met creditcard.

Je betaalt die invoerrechten contact bij de UPS koerier trouwens, dus hou daar even rekening mee. Al met al worden ze natuurlijk toch wel weer wat duurder, maar ik heb het er voor over, ik vind ze geweldig! Je zult ze zeker vaker voorbij zien komen de komende tijd, hou ook Snapchat en mijn diaries in de gaten.

 

Lijken de Glow Kits van Anastasia jou fijn? Als je nog vragen hebt, let me know!

Deel dit artikel
Back to top