Reviews

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder (online exclusive)

Illuminating powders, highlighters, shimmering powders of hoe ze dan ook genoemd worden, ze zijn inmiddels onmisbaar. Chanel introduceerde in Les Sautoirs de Coco collectie het Perles et Fantaisies illuminating powder, die qua uiterlijk een echte beauty is. Maar maakt het poeder ook een beauty van iedereen die het gebruikt? Ik heb het getest en kan jullie de foto's en swatches laten zien, is het de moeite waard om dit pareltje van het poeder online te bestellen?

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder EUR 58,00 (exclusief online te bestellen)

Het poeder bestaat uit twee kleuren, een roze kleur dat de huid verfrist en een wit poeder dat het licht vangt en reflecteert. Je kunt de poeders met elkaar mengen of ze apart opbrengen. De poeders zijn in het palette geperst en hebben een prachtige parelprint gekregen, het ziet er inderdaad heel mooi uit.

Het poeder is niet plat, maar heeft een relief, dat uiteindelijk natuurlijk wel zal afslijten. Toch blijft het poeder verrassend mooi, zelfs nadat je het gebruikt hebt. Dat is natuurlijk wel fijn, zo heb je langer plezier van het mooie uiterlijk van het poeder.

Zo zien de poeders eruit als ik ze swatch met mijn vingers, een mooie parelmoeren glans en een subtiele kleur.

swatch Chanel Perles et Fantaisies illuminating powder

voor het Illuminating Powder

eenmaal aangebracht, je ziet dat het effect niet zo glanzend is. Je ziet wel een mooie zachte glans, maar niet genoeg om een echte highlighter te zijn. Het poeder kun je daarom ook prima over je hele gezicht gebruiken, maar als je wat meer poeder plaatselijk aanbrengt, dan zie je toch wel verschil. Kijk maar even hieronder.

na het illumating powder dat ik heb aangebracht op mijn wangen, op mijn neusbrug, boven mijn lippen en onder mijn wenkbrauwen. Het effect is subtiel, maar wel aanwezig, vooral als het zonlicht schijnt op mijn gezicht. Het is dus vooral een subtiele illuminating powder!

Beeldschoon, dat is Perles et Fantaisies zeker en ik denk ook dat iedere Chanel fan dit poeder graag zou willen hebben. In gebruik is het fijn, lekker zuinig ook omdat het stevig in het palette geperst is en het effect is mooi. Het is geen extreem opvallende highlighter, maar wel een die een subtiel effect geeft en dat is prima. Zoek je echter een meer opvallende highlighter, dan is deze poeder misschien niet de beste keuze.

 

Je koopt deze Perles et Fantaisies illuminating powder van Chanel nu exclusief in hun nieuwe online shop. De poeder wordt, net als de rest van de collectie niet verkocht bij andere Chanel verkooppunten. Jammer natuurlijk, maar wel weer fijn dat de echte Chanel fans niet hoeven uit te wijken naar buitenlandse webshops of Ebay. Zou jij dit poeder willen bestellen?

Deel dit artikel
Back to top