Reviews

Chanel Rouge Allure Ink - review & swatches

Over een paar dagen liggen er superfijne matte, vloeibare lipsticks van Chanel in de winkels, die moeten jullie echt van dichtbij gaan bekijken! Ik schreef al eerder over deze nieuwe Chanel Rouge Allure Ink en vandaag laat ik jullie de foto's van de swatches zien en vertel ik je wat ik ervan vind. Er komt ook nog een video online later vandaag waarin je kunt zien hoe makkelijk en fijn ze opbrengen. Maar eerst de review, kijk je mee?

Chanel Rouge Alllure Ink EUR 35,00 per stuk - er zijn 8 verschillende kleuren te koop vanaf 1 oktober 2016, in dit eerdere artikel kun je er van alles over lezen

Ik kan jullie 5 van de 8 kleuren laten zien van deze nieuwe vloeibare, dekkende lipsticks met een matte finish. Ik heb ze al een tijdje in huis en heb ze dus al langer kunnen testen. Ik ben echt fan geworden, ze zijn zo fijn in gebruik en de kleuren zijn heel mooi. Kijk eerst even mee naar de swatches en aan het eind van dit artikel vertel ik je wat meer over mijn ervaringen.

v.l.n.r. Chanel Rouge Allure Ink 140 Amoureux, 144 Vivant, 148 Liberé, 152 Choquant & 154 Expérimenté

Chanel Rouge Allure Ink 140 Amoureux

Chanel Rouge Allure Ink 144 Vivant

Chanel Rouge Allure Ink 148 Liberé

Chanel Rouge Allure Ink 152 Choquant

Chanel Rouge Allure Ink 154 Expérimenté

Review

Chanel beschrijft de Rouge Allure Ink als een lipstick die aanvoelt als een tweede huid en dat klopt inderdaad ook. De formule van de vloeibare lipstick is heel licht, bijna luchtig en je voelt de lipstick niet op je lippen als je hem hebt aangebracht. Je ziet het echter wel, de pigmentatie van de kleuren is heel goed, op mijn lippen draag ik gewoon één laagje dat ik binnen no-time heb aangebracht (dat zie je later zeker in de video terug).

 

Het grote voordeel van deze formule is de zachte finish en het feit dat ze de lippen niet uitdrogen, ondanks de matte finish. Matte vloeibare lipsticks kunnen soms wat droog zijn en lijntjes in de lippen accentueren, maar dat doen deze zeker niet. Nu komt dat ook wel omdat de kleuren allemaal vrij rood/donker zijn, vaak zijn de lichtere kleuren daar wat lastiger in. Maar goed, de formule is hoe dan ook prettig om te dragen.

 

De houdbaarheid is goed, als je geen (vettige) maaltijd eet, dan heb je de hele dag plezier van de lipstick zonder bij te werken. De kleur vervaagt dan wel iets, maar omdat de lipstick ook fungeert als een "stain" blijven je lippen toch gekleurd. De lipsticks zijn niet helemaal kissproof, maar een voorzichtige kus overleven ze wel.

Ik ben fan! Ik vind Amoureux een prachtige nude kleur en vind Liberé nu ook erg mooi, deze herfst ga ik waarschijnlijk vooral Experimenté dragen, love it! 

De nieuwe Chanel Rouge Allure Ink lipsticks kosten EUR 35,00 per stuk en zijn vanaf 1 oktober 2016 te koop bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. In hun eigen webshop zijn de lipsticks al een tijdje te koop. Ben jij nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top