Algemeen

Scoop: OPI goes SHREK!

Leuk nieuws! OPI zou namelijk een nieuwe collectie gaan uitbrengen die geheel geïnspireerd is op de wereld beroemde animatie film Shrek!  De collectie gaat de naam Shrek Forever After dragen en gaat bestaan uit zes totaal nieuwe kleuren in de tinten geel, paars en blauw. Nu moet ik zeggen dat ik niet zo op de hoogte ben van teken of animatie films, dus ik ken Shrek films niet echt, maar ik geloof dat mijn dochter het stiekem wel heel leuk gaat vinden wanneer haar mams met Shrek kleurtjes aan de slag gaat. Lees snel even verder! OPI is ook in 2010 weer flink aan de weg aan het timmeren met een aantal geweldige collectie''s wat mij betreft kunnen ze nooit genoeg collectie''s uit brengen! Ik ben nu eenmaal dol op nagellak.  Zo op het eerste gezicht vind ik de kleurtjes erg leuk, ik kan nog niets zeggen over finishes want daarover is simpelweg nog niets bekend.

Voorlopig moeten we het even doen met de namen van de kleuren en deze mini afbeeldingen, maar die zijn toch al heel schattig, nietwaar? Hieronder nog even de namen van de  kleurtjes op een rijtje:

  • Funky Donkey - Midden paars
  • What’s With the Cattitude? - Licht blauw
  • Rumple’s Wiggin - Zacht lila/paars
  • Who the Shrek Are You? - Shrek groen!
  • Ogre-the-Top Blue - Midden blauw
  • Fiercely Fiona - Zonnig geel

 

Er is momenteel nog geen definitieve informatie beschikbaar over de release data van deze collectie en ook nog of deze collectie beschikbaar zal zijn in Nederland. Mocht daar verandering in komen dan zijn jullie natuurlijk de eersten die dat van ons horen. Ik ben toch wel erg benieuwd naar deze OPI Shrek Forever After collectie! Zitten er Shrek fans in de zaal?  Bijdrage van Wenvers met dank aan Onlineseats en Chicprofile voor de afbeeldingen

Deel dit artikel
Back to top