Nieuws

Alice in Beautyland - aankoopjes

Natuurlijk is het jullie niet ontgaan, niet alleen is Alice in Wonderland helemaal hot in de bioscopen op dit moment, ook in Beautyland is Alice het helemaal. Ik heb een paar leuke spulletjes binnengekregen die allemaal door Alice in Wonderland geïnspireerd zijn, zoals het Urban Decay Alice in Wonderland palette, maar ook de limited edition zepen van  onze Nederlandse The Secret Garden. Kijken jullie even mee?? Als jullie mijn vlog van vorige week al hebben gezien, dan hebben jullie het Urban Decay Alice in Wonderland Palette al even zien langs komen. Het is een wonderschoon, superbruikbaar palette met daarin 16 kleurtjes oogschaduws, een mini Primer Potion en twee mini 24/7 glide on eyeliners (die echt geweldig zijn). Jammer genoeg wordt Urban Decay niet in Nederland verkocht, echt heel jammer! Je kunt het palette wel in grote getalen vinden op Ebay, reken dan wel op een hoge prijs....prijzen van $ 100 of meer zijn geen uitzondering! Een andere musthave voor mij waren de speciale items van de Paul & Joe Alice in Wonderland collectie, dit keer niet gebaseerd op de film die nu in de bioscoop draait (de Tim Burton versie) maar op de klassieke Disney versie. Paul & Joe is een Frans cosmetica merk, dat ook niet in Nederland verkocht wordt, maar gelukkig wel te koop is bij winkels die naar Nederland verzenden, zoals Asos en HQhair. De Alice in Wonderland collectie bestaat uit twee verschillende blikjes, een roze en een blauwe, in die blikjes vind je een licht gekleurde lipbalm en een schattige houdertje met blotting papers (met extra navulling). Niet echt spectaculair misschien de inhoud, maar de verpakking was voor mij onweerstaanbaar! En een fijne lipbalm en blottingpapers komen altijd van pas, nu heb ik tenminste een leuk houdertje voor in mijn tas. Oh ja, deze Pau & Joe producten zijn uitsluitend bij Asos te koop voor GBP 25,00 per stuk. Vorig jaar had Paul & Joe ook zo''n schattige Disney collectie, toen gebaseerd op Bambi, zo schattig! Daarvan heb ik ook twee lovely poedertjes, helaas zijn die allang niet meer te koop, ik laat ze gewoon even zien, let ook op de details binnenin de doosjes...echt helemaal af.!

Van nog langer geleden zijn deze speciale MAC Disney Tinted Lip Conditioners, die hebben jullie waarschijnlijk nog nooit gezien? Ze komen al uit 2005....en zijn nog nooit gebruikt, ik bewaar ze gewoon voor de fun! Als de lip conditioner niet meer goed is, dan kan ik de potjes altijd nog voor iets anders gebruiken. En dan eindelijk.....speciale Alice in Wonderland items die we gewoon in Nederland kunnen kopen, nog tegen een redelijk prijsje ook! Het zijn de zeepjes van de speciale limited Alice in Wonderland collectie van The Secret Garden. Vorige week had ik een etentje bij Serena thuis en toen stonden deze zeepjes mooi te zijn en heerlijk te ruiken op haar geweldige Hello Kitty toilet! Ik was direct verkocht, dan kun je je vast wel voorstellen! Natuurlijk heb ik ze dan ook direct besteld in de shop van The Secret Garden, het was dus geen verrassing dat de zeepjes binnen no-time uitverkocht waren. Gelukkig is er nog een mogelijkheid om aan deze schattige, heerlijk geurende zeepjes te komen, Enchantra (een van de leukste Nederlandse webshops) verkoopt ook een gelimiteerd aantal van deze zeepjes. Ga dus razendsnel naar de winkel en bestel ze, je hebt echt maar één kans want op=op, de zeepjes worden ook niet meer opnieuw gemaakt. En ze zijn echt erg lekker, neem voor de exacte geuromschrijvingen een kijkje in de shop, mijn favorieten zijn de White Queen en de Mad Hatter soap! De zepen kosten EUR 4,95 per stuk, op de foto zie je van boven naar beneden : Queen of hearts, Mad hatter, White queen en Alice. En natuurlijk moeten we ook niet de leuke Alice in Wonderland lakjes van OPI vergeten, maar daarover hebben we al vaker geschreven in deze artikelen:

Vertel....staat er van de bovenstaande producten ook nog iets op jullie wishlist? En misschien heb je nog wel andere leuke Alice in Wonderland items gespot? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top