Algemeen

De nagellak-collectie's van April!

Als nagellak-liefhebber maak ik voor mezelf altijd lijstjes met daarop de namen van collectie''s inclusief release data en daaronder de items die ik wil aanschaffen. Vanmorgen was ik mijn lijstjes weer even aan het bijwerken en het viel mij op dat speciaal in april er wel heel erg veel leuke en nieuwe collectie''s uitkomen waarover wij natuurlijk al eerder hebben geschreven hier op Lushious Beauty. Toch vond ik het wel een leuk om een speciaal artikel te maken over de collecties die de komende maand allemaal uitkomen. Lees snel even verder voor meer informatie. Er komen naast de collectie''s die wij je vandaag laten zien natuurlijk nog andere collectie''s uit van diverse merken, maar wat mij betreft zijn dit dit toch wel de hoogtepunten. Nogmaals: Dit zijn de collectie''s die in de maand APRIL uit gaan komen. De OPI Shrek collectie komt bijvoorbeeld later uit, dus die zullen we zeker nog een keer in een ander artikel voorbij laten komen met naar alle waarschijnlijkheid nog een heleboel andere nieuwe collectie''s. Enfin, kijk even mee! Herôme W.I.C. Costa Rica zomer lakjes Wij (en dan heb ik het natuurlijk over de Lushious Beauty redactie) zijn er erg enthousiast over. W.I.C. (World Inspired Colours) nagellakjes van Herôme. Goede kwaliteit, makkelijk verkrijgbaar en daarnaast ook zeer betaalbaar. Voor de aankomende zomer heeft Herôme zich laten inspireren door de kleurrijke natuur van Costa Rica en het resultaat is een prachtige limited edition collectie van zes nagellakjes. Wij zullen jullie binnenkort wat swatches laten zien in de vorm van NOTD''s! ESSIE - Wedding collection Deze collectie bevat maarliefst zes kleurtjes die allemaal zacht en pastel aandoen. Ik heb een aantal swatches gezien van de kleurtjes en kan jullie wel al vertellen dat vrijwel de volledige collectie bestaat uit transparante nagellakjes met een zacht pastel kleurtje. Je blijft daardoor in veel gevallen je nagel door de lak zien. De lakjes geven allemaal een mooi en verzorgt resultaat zonder opvallend te zijn. ESSIE - Resort Nail Polish Collection Deze collectie bestaat uit slechts vier kleurtjes en deze kleuren moeten de geluiden van de meest exotische bestemmingen van de wereld na bootsen. Een soort vakantie voor je handen en voeten naar de meest tropische bestemmingen zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen! De vier kleuren zijn uiteenlopend van oceaan blauw tot roze en zand maar een ding hebben ze gemeen: Ze zijn prachtig en uniek! Ik verheug mij dan ook flink op deze collectie!

CHINA GLAZE - Poolside collection

Dit is toch wel een collectie waar ik gemengde gevoelens over heb. Ik vind neon nagellakjes geweldig maar in de praktijk zijn ze vrijwel altijd wat lastiger om aan te brengen. Ik herinner mij de Essie neons en vooral de gele fluoricerende kleur bleef redelijk doorzichtig, ook na vier laagjes. Het schijnt dat ook de gele variant uit deze Poolside collectie een lastig dekkend lakje is, maar: we gaan het natuurlijk gewoon proberen. Will be continued! Uiteraard heb ik ook bij deze collectie (en alle andere collectie''s) een aantal kleurtjes op mijn wishlist geplaatst.

KOH Colourful goes pastel - KOH Baby!

KOh is natuurlijk een super leuk nagellakmerk van eigen bodem. Zij brengen deze zomer een pastelkleurige nagellak collectie uit van zes kleurtjes met een zeer toepasselijke naam: KOH Baby Colours! De kleuren zijn pastel, maar in mijn ogen net even wat anders dan dat de andere merken hebben gedaan rondom de pastel-hype! De kleuren zien er wat rustiger uit en wellicht daardoor makkelijker draagbaar voor diverse gelegenheden? Binnenkort natuurlijk ook swatches. Ik ben razend benieuwd! En, vertel eens! Welke nagellakjes van deze bovenstaande nagellakjes staan er al op jullie wishlist? Ik ben erg benieuwd, dus laat zeker even een berichtje achter. Meer informatie over de individuele collectie''s zoals namen, verkrijgbaarheid en exacte release data vind je hier: Herôme W.I.C. Costa Rica zomer lakjes Essie Wedding Collection Essie Resort nail polish Collection China Glaze Poolside Collection KOH - Colourful goes pastel - KOH Baby! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top