Algemeen

Philosophy - Beach girl collectie

Ik ben dol op de producten en geuren van Philosophy en ik ben dol op het strand, en als kustbewoner kun je mij uiteindelijk toch wel een Beach girl noemen in de letterlijke zin van het woord. Deze combinatie maakt de nieuwste collectie van Philosophy toch wel een must have collectie voor mij. Natuurlijk niet alleen maar om de eerdere genoemde aspecten maar zeker ook door de geur die de producten uit deze collectie nog lekkerder maakt: Orange crush slush! Klinkt wel erg lekker vinden jullie ook niet? Lees snel even verder over de inhoud van deze collectie. Tijdens het snuffelen op een van mijn favoriete Amerikaanse webshops Sephora kwam ik deze leuke nieuwe Philosophy collectie tegen. Wat zegt Philosophy zelf over de nieuwe geur?

Inspired by hot summer days on the beach and strolling along the boardwalk, Beach Girl is a refreshing pick-me-up that will make you smile. This set is designed to leave skin feeling super clean and soft and lips looking glossy and beautiful. The orange crush slush scent is so delightful, refreshing, and energizing, you will be reminded of summer days packed with sun, sand, and play.

Klinkt mij bijna als muziek in de oren! Ik ben echt dol op citrus achtige geuren en natuurlijk is sinaasappel een van mijn favorieten, lekker verfrissend en je krijgt er veelal echt een energie kick van!

  • Beach Girl™ Set - $28.00
  • Beach Girl™ Body Lotion - $25.00
  • Beach Girl™ Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath - $16.00
  • Beach Girl™ Lip Shine - $10.00

Deze heerlijke producten heb ik natuurlijk gevonden op de Amerikaanse website van Sephora, helaas zijn de producten daar niet door ons te bestellen en in Nederland zijn deze producten (nog) niet verkrijgbaar. Maar... veelal krijgt HQhair ook de allernieuwste collecties van Philosophy dus wat dat betreft heb ik goede hoop, want HQhair verzend natuurlijk wel gewoon naar Nederland, en daarnaast is het wel zo prettig dat je bij dit in Engeland gevestigde bedrijf niet te maken krijgt met mogelijke invoerrechten. Maar we hebben nog een andere leuke Philosophy tip voor jullie, op de website van Philosophy zelf kun je wel bestellen, zij verzenden ook naar Nederland (helaas zijn de verzendkosten wel hoog en moet je vrijwel altijd invoerrechten betalen) en hebben nu hun beroemde Friends & Family sale. Tijdens deze actie, die loop t/m 20 mei 2010, krijg je 20 % korting over alle aankopen, gebruik daarvoor bij het uitchecken de code "happiness". Ik zou zeggen: houd de website van HQhair in de gaten, dan doe ik dat zeker ook! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top