Nieuws

Inspiratie: NOTD - Catrice - Pebble Beach (Oceana collectie)

Hebben jullie inmiddels de  Catrice - Oceana collectie al gespot? Deze collectie bevat vier nagellakjes en twee van die vier nagellakjes hebben een matte finish. Eerder zagen jullie hier op Lushious beauty al het Blue out to Sea kleurtje en vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie een van de matte nagellakjes uit deze Oceana collectie. De kleur draagt de naam Pebble Beach en ik moet jullie bekennen dat ik het wel een erg leuk kleurtje vind. Voor meer informatie en een grotere afbeelding lees je natuurlijk snel weer even verder. De Pebble Beach is een nagellakje wat eigenlijk boven verwachting mooi is. Ik zal jullie even uitleggen waarom. Ik las namelijk erg veel berichten over het feit dat dit nagellakje lastig is aan te brengen. Natuurlijk wil ik graag zelf een mening vormen en daarom ben ik aan de slag gegaan met deze kleur. In principe is het natuurlijk altijd belangrijk om je nagels vetvrij te maken voordat je een nagellak aanbrengt (en een base coat te gebruiken)  maar vooral bij matte nagellakjes is het van belang dat je een vetvrije ondergrond hebt zodat de nagellak beter en sneller hecht. Het eerste laagje brengt wat streperig aan, maar de aanhouder wint, want bij een tweede laagje heb je eigenlijk al een prima resultaat.

Op deze afbeelding draag ik twee laagjes Pebble Beach. De finish van deze nagellak is niet zo kalk achtig mat als de OPI Matte nagellakjes, maar meer semi-matte. Naar mate je het lakje draagt lijkt het ook wel alsof het bovenlaagje een tikkeltje gepolijst wordt en de finish minder mat wordt. De houdbaarheid is zonder topcoat matig, maar met een matte topcoat (bijvoorbeeld de ESSIE Matte About You of met de Hema matte topcoat) verleng je de houdbaarheid met dagen. Tot slot nog even alle nagellakjes  uit de Catrice Oceana collectie op een rijtje:

  • Pebble Beach
  • Sea of Green
  • Blue Out to Sea
  • Ocean and Sunset

De nagellakjes van deze Catrice collectie  kosten EUR 2,49 per stuk en zijn te vinden bij de grotere filialen van het Kruidvat en Trekpleister. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top