Inspiratie & Tutorials

Onze favorieten van mei 2010

Jullie kennen het vast wel, het is een rubriek bij veel beauty blogs, de favoriete beauty producten van de afgelopen maand. Ook wij gaan er vanaf deze maand aan geloven en delen graag onze favorieten met jullie. Ik vind het persoonlijk echt een super-idee omdat ik echt iedere maand wel nieuwe favorieten ontdek of her-ontdek, want dat kan ook heel goed gebeuren. Dit keer heb ik er een filmpje van gemaakt en Wendy deelt haar favorieten per foto met ons, kijk snel verder.... Laten we beginnen met de favorieten van Wendy, er zitten heerlijke producten tussen waarvan er een groot aantal ook tot mijn favorieten behoren, denk aan de beide lakjes en de fijne creme & serum van Clinique.

Best lastig om 10 artikelen uit te kiezen die er wat mij betreft zijn uitgesprongen in de maand mei, maar het is natuurlijk wel gelukt! Wel in willekeurige volgorde, want ze zijn eigenlijk allemaal fantastisch! Allereerst de DDF – Erase Eye Gel, deze is verkrijgbaar bij Sephora in de USA, maar ik zou bijna een campagne op gaan zetten om dit product naar NL te krijgen! Het is een oogcreme die donkere kringen binnen een week kan verwijderen en dat ook doet. Echt ultiem! De Alessandro – Hands UP! Lifting Hand cream heb ik uitgekozen vanwege de fijne lichte en toch voedende structuur en daarnaast de heerlijke zoete snoepjes geur. Clinique – Even Better moisturiser en Clinique – Even Better Darks Spot corrector zijn mijn all time favoriete dag en nacht creme en serum. De structuren zijn erg fijn, trekken beiden razendsnel in en doen hun werk, ze hydrateren erg prettig en zullen naar alle waarschijnlijkheid zelfs in mijn rijtje: Top 10 van het jaar verschijnen! Apple Splash van Marc Jacobs is een heerlijke frisse en toch crispy appelgeur en tja… ik ben nu eenmaal dol op appel geurtjes. De fles is ontzettend groot, dus zuinig zijn is niet nodig! Toen ik las over de Rituals – Bee True Foaming shower gel dacht ik: Die wil ik hebben! Een limited edition (ook daar ben ik dol op!) showergel met en fantastsiche vijgen geur. De substantie van de Rituals foaming shower gels is simpelweg heerlijk: romig, vol en lekker voedend! MAC – In the Buff nagellak is uniek. Ik ben deze kleur nog niet eerdere tegen gekomen en daar heb ik een zwak voor. Heel bijzonder, en doet mij denken aan avocado’s en room. Ik voel een recept opkomen! In de To the Bach collectie van MAC zat ook de Hipness Powder Blush. Een prachtige multifunctionele en zomerse die ik zeerzeker vaak ga gebruiken! Pacifica (by Shizo.nl) is een prachtig merk met heerlijke en bijzondere geuren. De Tuscan Blood Orange Solid Perfume is voor mij een schot in de roos, want het liefste zou ik de hele dag naar verse en zoete sinaasappeltjes ruiken en die wens ik nu uitgekomen! Tot slot nog een nagellakje in mijn top tien: De ESSIE – Turquoise & Caicos is een prachtige en warme (mint) groene kleur waardoor ik mij in gedachten in hartje zomer bevind. Erg mooi en niet geheel onbelangrijk heeft deze nagellak mijn favoriete creme finish!

Zoals gezegd, heerlijke producten!! Maar ook mijn top 10 bestaat uit echte must-haves, ik kan jullie echt alle producten aanraden, ze zijn geweldig. Dit zijn alle producten op een rijtje (en ja, zoals jullie kunnen zien heb ik zelfs al moeite met tot 10 tellen....) - Sans Soucis Deep Moist Depot - Laura Mercier Tinted moisturizer SPF 20 oilfree - The Body Shop Vitamine E Face mist - MAC Marine Life Hi-light powder - MAC 131 brush - MAC Chromagraphic pencil - Aveda Light Elements styling creme - Pupalash mascara energizer - Chanel Rouge Coco in La Pausa - DKNY Delicious Candy apple Sweet Caramel - Diesel Fuel for life summer edition Wat vinden jullie? is dit voor herhaling vatbaar? Grappig genoeg heb ik aan een top 10 eigenlijk nog niet genoeg, er zijn zoveel mooie producten te koop momenteel! Maar volgende maand delen wij de favorieten weer met jullie! Bijdrage van Debbie & Wendy

Deel dit artikel
Back to top