Nagel & Handen

ESSIE summer 2010 collectie is binnen!!

Nog niet eens zo lang geleden lieten we jullie in dit artikel lezen over de ESSIE summer collectie en nu kan ik jullie al vertellen dat ik de lakjes binnen heb! De collectie ligt namelijk vanaf 1 juni 2010 bij de verkooppunten van ESSIE, sterker nog, bij Boozyshop was de collectie al binnen een dag uitverkocht (maar gelukkig is er nog meer op komst). Kijken jullie even mee naar de kleurtjes en swatches op een nagelwiel?

 

Ik ben blij verrast met een aantal van de kleurtjes en toch ook iets minder enthousiast over één kleurtje, de Vermillionaire had ik ingeschat als een koraal kleurtje, maar die was toch veel feller oranje dan ik had gedacht. De andere kleurtjes zijn wel bijzonder mooi, met als voorlopig hoogtepunt de mooie, bescheiden kleur Demure Vixen. Knockout Pout lijkt in het flesje redelijk zachtroze, maar eenmaal op de nagels is deze toch best pittig van kleur, deze heeft een iets matte finish in tegenstelling tot de Vermillionaire, die meer een jelly-achtige finish heeft. Miss Matched is een mooi neutraal kleurtje dat redelijk transparant is, maar na twee laagjes toch een prachtige bescheiden kleur geeft met een pretty glans, het is echter geen uitschieter, zeker niet in een zomercollectie. De Pretty Edgy is vooral fel en opvallend, lekker anders dan anders!! Ik hou wel van dit soort aparte kleurtjes, maar ik weet ook dat niet iedereen dit kan of wil dragen, gelukkig vind je in deze collectie eigenlijk wel iets voor iedereen, je hoeft tenslotte niet de complete collectie te kopen.... Hieronder foto''s van de flesjes en van de swatches op het nagelwiel, eerst zonder flits en daarna met, de kleuren zijn v.l.n.r. Knockout Pout, Vermillionaire, Pretty Edgy, Demure Vixen en Miss Matched (Haute as hello is nog onderweg). De swatches hebben precies de omgekeerde volgorde!

Natuurlijk volgen er nog swatches, maar voorlopig hebben jullie alvast een leuke indruk! De lakjes zijn momenteel al te koop bij twee superleuke webshops, die ik van harte kan aanbevelen : Boozyshop, een Nederlandse webshop met enige dagen levertijd op deze lakjes i.v.m. de grote belangstelling en Beauty-Queen, een Belgische webshop die de lakjes (nog) wel op voorraad heeft. Bij beide webshops kun je betalen per bank, heel simpel en zeer betrouwbaar, reken natuurlijk wel op een iets langere levertijd als je bij Beauty-Queen besteld en in Nederland woont, de kosten daarentegen zijn zeer redelijk! Mocht je op zoek zijn naar andere verkooppunten, neem dan contact op met Beautymusthaves, www.beautymusthaves.nl. Normaal gesproken worden de lakjes van ESSIE ook verkocht bij Skins, maar ik weet nog niet zeker of ze deze collectie ook al binnen hebben, ik heb het al nagevraagd en hoop snel meer te weten. EDIT : ESSIE wordt helemaal niet meer verkocht bij Skins sinds kort....weten we dat ook weer! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top