Algemeen

Sunday discussion : waar bezuinig je op?

Als jullie regelmatig op Lushious Beauty komen lezen, dan zien jullie natuurlijk de mooiste, fijnste en leukste make-up en beauty producten voorbij komen. En wie wordt daar nu niet hebberig van? Als ik iets moois zie op beautygebied terwijl ik door de winkels loop of aan het surfen ben op het web, dan wil ik het liefst direct kopen of in mijn virtuele winkelmandje leggen. Soms doe ik dat ook heel makkelijk, maar er zijn ook producten waarbij is toch 2 keer nadenk, vaak koop ik ze dan toch niet. Hoe maken jullie je keuzes in wat je wel of niet gaat kopen, zijn er producten waarop je liever bezuinigt dan op anderen? Doe gezellig mee met de Sunday discussion van vandaag! Ik ben misschien wel een uitzondering op het gebied van beauty, maar toch heb ik ook mijn producten waarop ik bezuinig. Niet eens heel bewust hoor, maar gewoon omdat ik sommige producten gewoon erg fijn vind en als die dan toevallig goedkoop zijn, dan is dat natuurlijk best prettig. Zo gebruik ik al heel lang de deodorant van Deoleen, een hele fijne deodorant die best goedkoop is en gewoon te koop is bij de drogist, ik heb echt wel vaak andere (veel duurdere) deodorants geprobeerd maar toch kom ik telkens bij deze terug. Ook op het gebied van douchegels ben ik niet zo veeleisend, ik hou juist wel van een vrij neutrale douchegel en vaak zijn die ook niet echt prijzig. Douchegels van parfummerken zijn vaak wel erg lekker, maar soms erg overheersend qua geur, daar heb ik gewoon niet altijd zin in. Bij mijn make-up aankopen ben ik iets minder zuinig, moet ik eerlijk zijn, al kunnen goedkope nagellakjes of oogpotloden toch heel fijn zijn.

Als er iets is waarop ik niet bezuinig dan is het toch wel huid- en haarverzorging, bij het kopen van deze producten wil ik gewoon het beste en fijnste product hebben, wat het ook kost! Nou ja, dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar als ik een shampoo koop die prettig is maakt het mij niets uit op die nu EUR 20,00 kost of EUR 10,00. Ik bezuinig ook niet op mijn foundation, getinte dagcreme of zonnebeschermingsproducten.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd op welke producten jullie bewust bezuinigen op beautygebied? Want leuke budget tips kan natuurlijk iedereen wel gebruiken, zelfs ik! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top