Nieuws

Swatches: Essence Return to Paradise collectie

De Essence Return to Paradise collectie ligt alweer een paar dagen in de winkels en vliegt daar ook net zo snel de deur weer uit. Vandaag heb ik voor jullie de swatches van een drietal artikelen uit deze zomerse en tropische collectie. Allereerst de lipgloss in Fruit Punch. Die veel meer oranje is dan de promotie afbeeldingen deed denken, vervolgens heb ik voor jullie de Shimmer Powder en tot slot een van de nagellakjes, de Back to Paradise. Benieuwd? Lees dan snel even verder voor meer afbeeldingen en natuurlijk de swatches. De Essence Return to Paradise collectie valt echt op door de gezellige, vrolijke en zomerse uitstraling. De kleuren zijn vol en aanwezig. Ik ga meteen met de deur in huis vallen met het eerste product, en dat is de Fruit Punch. Dit is een jelly achtige lipgloss met een lekker fruitig smaakje, wat dat betreft doet het product zijn naam eer aan. De kleur is redelijk transparant en bevat glittertjes die je niet voelt zitten op je lippen, en dat is wel zo prettig. De lipgloss heeft een langere en zachtere applicator in vergelijking tot de glossjes van de Surfer Babe collectie en dat is wat mij betreft een absolute verbetering. Hieronder kun je de lipgloss zien samen met mijn grote favoriet van it moment, de MAC Flurry on Fun lipglass (rechts). Op deze manier kun je een beetje het glitter-gehalte vergelijken.

De Famous Flamingo shimmer powder is wat mij betreft geen must have. Het is een zachte poeder die een zeer lichte kleur afgeeft. Ik heb een redelijk lichte huid, maar voor mij was hij eigenlijk al te licht. De glittertjes zijn zeer subtiel en na het blenden zie je eigenlijk niet zo veel van het product terug, op wat glitters na. De verpakking is echter wel uber schattig en de shimmer powder is natuurlijk te koop voor een spot prijsje, maar veel meer dan een licht glitter effect moet je niet verwachten.

Tot slot zien jullie hieronder de Back to Paradise nagellak. Dit is een groene/teal kleurige creme nagellak die bij twee laagjes volledig dekkend is. De kleur vind ik mooi, maar hij is toch wel erg donker voor de zomermaanden. Maar... de kleur is intens en absoluut geslaagd. Ik bewaar hem nog even voor de herfst!

Stiekem heeft Debbie er ook nog even een swatch tussen gestopt van de donkerbruine nagellak, waarvan ze dus ook niet weet welke naam die heeft, dat staat nl. niet op haar exemplaar. De kleur is heel donker rood/bruin met een minimaal gouden glittertje, dat je vooral in de zon ziet, zonder zon is het een mooie glanzende lak die in twee laagjes perfect dekt. De houdbaarheid is redelijk, maar de verhouding prijs-kwaliteit is natuurlijk prima. Tot slot heb ik voor jullie nog even de prijzen van deze producten op een rijtje:

  • Lipgloss - EUR 1,79 - Fruit punch, Jungle drum en My little orchid
  • Shimmer powder - EUR 3,29 - The famous flamingo
  • Nail polish - EUR 1,79 - Jungle drum, My little orchid, Back to paradise, Fruit punch en Sun Downer

Hebben jullie al goodies gekocht uit de Essence  Return to Paradise collectie? En wat vinden jullie ervan? Binnenkort zal ik nog even een separate NOTD maken van de Back to Paradise nagellak. Deze collectie ligt momeneel in de diverse filialen van Kruidvat en Trekpleister. Wees er op tijd bij want op is op! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top