Nieuws

Swatches: MAC In the groove collectie

Vorige week heeft Debbie jullie in dit leuke filmpje onze gezamenlijke MAC In the groove producten laten zien. Deze collectie lag op 10 juli in de Nederlandse winkels met als parade-paardjes natuurlijk de vier mooie MSF''s. Deze MSF''s zijn allemaal repromotes en daarom vond ik deze collectie heel eerlijk gezegd iets minder spannend maar ik wilde natuurlijk wel een aantal items hebben en Debbie heeft deze voor mij meegenomen. Lees even verder voor de swatches van deze producten. De In the groove collectie bevat eigenlijk voor iedeen wel iets dat op het lijf geschreven is. De collectie bevat onder andere zes verschillende cremesheen lipsticks, negen mineralize eyeshadow trio''s en zoals gezegd vier MSF''s. Ik heb gekozen voor een cremesheen glass, blush en een eyeshadow trio. Hieronder mijn bevindingen over deze producten. De Cremesheen glass in Right Image (EUR 19.00) is heerlijk en vergelijkbaar met een Dazzleglass. De structuur is wat voller en minder glanzend. De smaak is redelijk identiek aan de overige lipproducten van MAC en dus ruik ik een vleugje vanille. Ik vind de kleur mooi, niet te opvallend maar daar houd ik ook niet zo van. De kleur geeft je een frisse look, erg mooi!

  Grote suprise wat mij betreft is de Mineralize eyeshadow trio die ik kocht in de Style Infuencer (EUR 19.00) variant. Ik ben normaliter totaal niet gecharmeerd van de mineralized eyeshadows omdat ik vind dat ze niet zo veel kleur afgeven en vaak te veel giltter bevatten maar deze kleuren en vooral de structuur van de eyeshadow is absoluut prettig. De kleuren zijn intens, hebben een goede houdbaarheid en zijn erg mooi. Ik ben erg blij met deze aankoop!  

Ik ben dol op blush en heb deze keer gekozen voor de Mineralize Blush (EUR 22,00) in de kleur Happy Together. De structuur van de glanzende kant is iets harder dan de matte kant, die voelt wat meer poederig aan. De blush heeft een prima pigmentatie en is vooral voor dames met een lichter huidtype een absolute aanrader. Je kunt de blush overigens goed blenden, maar je kunt de glanzende kleur ook erg goed gebruiken als highlighter.

Ik ben erg benieuwd welke items uit deze collectie jullie hebben gekocht? Ben je nog niet naar de winkel geweest dan moet je er alsnog snel bij zijn. Er is al een groot gedeelte van deze collectie uitverkocht (De MSF''s vlogen de winkels uit!) dus mocht je op zoek zijn naar een specifiek item dan raad ik je aan eerste de winkel even te bellen! Meer informatie over deze collectie vind je in de onderstaande artikelen:

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top