Algemeen

Verwen jezelf in het groen!

Het nieuwe jaar is net begonnen en volgens de berichten hebben we met z’n allen last van verkoudheid, vermoeidheid, zo hier en daar een griepje en andere ongemakken. Vandaag wil ik jullie een aantal tips in de vorm van producten geven waarmee je de eerste donkere maand wel doorkomt zodat je snel weer helemaal in topvorm bent. Want: januari is vanaf vandaag gewoon “verwen jezelf maand". Lees verder voor meer informatie. De onderstaande producten zijn allemaal uitermate geschikt voor lichaam, geest en pure verwennerij. Een klein beetje detoxen op verschillende manieren kan natuurlijk geen kwaad na de drukke feestdagen. Producten met geuren die verwarmen, opliftend zijn of juist kalmerend. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijzondere USPA Deep Cleansing mud therapy masker (EUR 34.00 - 75 ml) van Pure Beauty Boutique ? Dit is een lekker 5-minuten masker voor intensieve dieptereiniging. Bij regelmatig gebruik vermindert dit ontgiftende masker huidonzuiverheden zoals puistjes, ontstekingen etc.

In principe is dit masker vooral geschikt voor dames met een onzuivere of acne huid, heb een gevoelige of droge huid dan kies je voor het Sensetive hydrating mud therapy masker (EUR 34.00 - 75 ml). Dit kleimasker is zijdezacht en luchtig, speciaal gecreëerd om de gevoelige huid in balans te brengen. Beiden masker breng je aan op een gereinigde huid om vervolgens 10 tot 20 minuten in te laten trekken. Vervolgens spoel je het af met warm water, kijk je in de spiegel en denkt: Dit moet ik vaker doen! Be So Pure heeft nog niet zo lang geleden de Trevarno organische zepen (EUR 4.90 per stuk) aan hun fijne assortiment toegevoegd. De Organic Propolis Soap is geschikt voor ieder huidtype vooral de probleemhuid en bevat geen enkele chemische toevoeging of parfum. Propolis wordt geproduceerd door bijen en wordt toegepast voor haar helende en herstellende eigenschappen. De Calendula variant bezit verzachtende eigenschappen en kalmeren de huid. Deze zeep is ook zeer geschikt voor de eczeemhuid. De verpakking is trouwens enig: Daar word je vrolijk van!

Ben jij op zoek naar een natuurlijke geur waarmee je de wereld aan kunt? Dan moet je de Pacifica Solid Perfume Tibetan Mountain Temple (EUR 12.00 – 10 gam) van Shizo.nl eens proberen. Solid parfums zijn ideaal in gebruik, klein dus gemakkelijk mee te nemen en verkrijgbaar in verschillende fijne geuren. De Tibetan Mountain Temple variant is zacht en meditatief, een mix van Indonesische Patchouli en Vetiver. Mocht je tijdens deze donkere maand het geluk hebben even richting de zon af te reizen dan kun je deze solid parfume prima meenemen, deze bevatten namelijk geen alcohol en dus kun je ze prima in de zon dragen! Als dat geen lichtpuntje is!

De Feeling fruity massagekaars van Hévéa (EUR 59.00 per stuk) is er speciaal voor een gezellige avond met elkaar. Wanneer je de kaars die ruikt naar bosvruchten en wilde bloemen hebt aangestoken transformeert de kaars in een smeuige massage olie. Deze massagekaars is verkrijgbaar bij Bio''ty Lab en ook verkrijgbaar in een Pêcher Mignon (perzik) variant. Ben je op zoek naar ultieme verwennerij, dan hoef je niet verder te zoeken.

Ik heb jullie al eerder voorgesteld aan de prachtige SpaRitual nagellakjes van MissBio webwinkel . Deze nagellakjes zijn volledig vrij van DBP, formaldehyde en tolueen en verkrijgbaar in twee maten: EUR 7,95 (mini – 5 ml) en EUR 12,95 (full size – 15 ml). Ik heb zelf een aantal kleurtjes op mijn wishlist staan zoals Living in the moment, A World of compassion en Mystic. Nagellak is natuurlijk een ultiem “verwen jezelf product” en daarom uitermate geschikt om in januari aan te schaffen. Hebben jullie nog verwen producten die een goed begin van 2011 verzekeren? Dan vernemen wij dat natuurlijk graag van jullie. Neem even een kijkje in de prachtige groene webwinkels die ons kikkerlandje en natuurlijk België rijk is en geniet binnenkort van de mooie eco-fabulous producten! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top