Nieuws

Win een complete MAC make-over bij de pro store!!

Groot feest bij alle MAC lovers van Nederland, de officiële Nederlandse website van MAC cosmetics is vandaag (nou ja, eigenlijk sinds gisterenavond) van start gegaan, ga dus heel snel naar www.maccosmetics.nl! Jullie hebben dit nieuwtje een tijdje geleden al kunnen lezen in dit artikel, daarin vertelde ik ook al dat we nog iets leuks zouden doen omtrent de introductie van de Nederlandse MAC website. En vandaag is het zover, jullie kunnen een complete, make-over winnen door een make-up artiest van de MAC pro store t.w.v. EUR 65,00. Wat moet je daarvoor doen? Slechts een paar "simpele" vragen beantwoorden, kijk daarom heel snel verder! Op de website kun je vanaf nu informatie vinden over de producten, de nieuwe collecties, de verkooppunten en leuke tutorials van MAC make-up artiesten. Je kunt (nog) geen producten via de website bestellen, maar daar wordt wel druk aan gewerkt, er komt dus wel een online shop in de toekomst! Laten we hopen dat het lekker snel gaat, ik duim in elk geval met jullie mee. De onderstaande vragen heb ik van MAC doorgekregen, die moeten jullie in elk geval beantwoorden, maar eigenlijk wil ik toch nog wel wat extra''s aan jullie vragen, om het een beetje leuker te maken! Daarom heb ik nog even twee extra vragen bedacht die zowel met MAC als met mij te maken hebben. De onderstaande vragen moeten in elk geval goed jullie worden beantwoord, je moet het antwoord in een mailtje zetten, dus niet hieronder in een comment! Mocht je moeite hebben met het vinden van de juiste antwoorden, vergeet dan morgen mijn Twitter niet in de gaten te houden (je kunt die altijd bekijken, ook al heb je zelf geen twitter account!)

  • In welke Nederlandse steden wordt M.A.C verkocht?
  • Wat is het credo van M.A.C?
  • Aan welk fonds heeft M.A.C zijn naam verbonden?
  • Welke MAC producten gebruik je onder je make-up zodat het beter blijft zitten?
  • Welke collecties komen er in feburari?

Het antwoord op de vragen moet je kunnen vinden op de nieuwe Nederlandse MAC website, maar ik heb nog twee extra vragen voor jullie bedacht:

  • hoeveel MAC blushes heb ik in mijn stash?
  • hoeveel MAC Mineralize Skin Finishes heb ik mijn mijn stash?

Ik denk dat het lastig is om het exacte antwoord te vinden, maar waag gewoon een gokje! Ik kies een winnaar die alle MAC vragen goed beantwoord en daarnaast zo dicht mogelijk bij het goede antwoord van de twee bonusvragen zit. Mail jouw antwoord z.s.m. naar winactie@lushiousbeauty.nl o.v.v. MAC en doe dit voor vanavond (2 februari 2011) 23.00 uur. We zullen de winnaar morgen bekend maken via Twitter & Facebook, natuurlijk krijgt de winnaar ook een mail van ons. Maar wat kun je nu precies winnen? Dat is een zeer complete make-over door een make-up artist van MAC bij de Pro store in Amsterdam. Je krijgt een complete make-up naar keuze, waarbij je tegelijkertijd natuurlijk advies krijgt en vragen kunt stellen. Ben je altijd benieuwd hoe je een mooie smoky eye kunt maken of wil je eindelijk weleens weten hoe je een "flawless face" krijgt? Misschien wil je weten welke kleuren oogschaduw jou mooi staan of welke lipsticks jou make-up completeren? Kortom, je bent een uur lang in de kundige handen van een MAC make-up artist en zult prachtig naar buiten komen!

De afspraak met de winnaar wordt in overleg met MAC gemaakt, hou er wel rekening mee dat de make-over alleen kan plaatsen vinden in de MAC store in Amsterdam. De make-over is voor één persoon, maar je mag wel iemand meenemen die je gezelschap houdt en als je het leuk vind maken we ook nog een reportage van de make-over (mits dat lukt in de planning). Veel succes en doe vooral gezellig allemaal mee! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top