Nieuws

SpaRitual nagellakjes by Romaris Wellness

SpaRitual ontwikkeld zeer hoge kwaliteitsproducten en hoogwaardige natuurlijke Ingrediënten. Eigenlijk zou je dit merk bijna kunnen zien als een filosofie die zowel innerlijke en uiterlijke schoonheid presenteert. De producten dragen bij aan innerlijke tevredenheid en sereniteit. Ik ben zeer gecharmeerd van de producten en de filosofie achter SpaRitual en stel jullie vandaag dan ook graag voor aan de twee allernieuwste nagellakcollecties. Lees verder voor meer informatie. Bij SpaRitual zijn ze van mening dat kennis, schoonheid is. De producten worden dus danig gecreëerd, dat ze perfect afgestemd zijn op de behoefte van de bewuste consument. Nog niet zo heel lang geleden opende Romaris Wellness een heerlijke webwinkel waar je de producten van SpaRitual heel gemakkelijk vanuit je luie stoel kunt bestellen. Het assortiment bevat lichaamsverzorging- maar ook nagelverzorgingsproducten en nagellakjes. De nagellakken van SpaRitual zijn vegan, vrij van DBP, Tolueen, Formaldehyde & Formaldehyde hars. In totaal bevat het assortiment meer dan 80 nagellakken verdeeld in vier dynamische harmonische groepen. Elke SpaRitual kleur staat in verbinding met een unieke boodschap of betekenis en numerieke waarde. De twee nieuwste collecties zijn de Truth collectie en de Evolve collectie. Beiden zijn prachtig, uniek en passen feilloos binnen het lente en zomer trendbeeld. De Truth Collectie is een zeskoppige collectie die volledige bestaat uit nagellakjes met een crème finish. De kleuren zijn fris, levendig en geïnspireerd op de mooie en frisse voorjaarstinten:

 • Knowledge is Power - Helder bessen roze
 • Reveal Yourself - Licht en warm roze
 • Circle of Life - Helder midden blauw
 • Enlightened Soul - Warm geel
 • Eye of the Beholder - Midden groen
 • Face of Destiny - Warm koraal

De Evolve Collectie bevat ook zes kleuren die zijn gebaseerd op natuurlijke elementen, vrede en eenvoud. Ook deze kleure hebben een crème finish en wanneer ik voor mezelf spreek kan ik jullie melden dat ik ze werkelijk allemaal prachtig vind.

 • Native Rock - Mauve/lila met een vleugje taupe
 • Sacred Sands - Roze met eenvbleugje zalm
 • Pebble - Warm grijs met een vleugje bruin
 • Moss - Bleek pastel groen
 • Dritfwood - Crème met een warme twist
 • Twig - Licht warm bruin

Ik heb twee nagellakjes van de Truth collectie en twee nagellakjes van de Evolve collectie ontvangen die ik natuurlijk voor jullie heb vastgelegd en heb geswatched op een nagelwieltje. Uiteraard zullen jullie deze kleuren ook nog even op mijn nagels voorbij zien komen in de vorm van NOTD’s.  De eerste twee kleuren (geel en koraal) zijn afkomstig uit de Truth collectie en de andere twee kleuren (mauve en grijs) uit de Evolve collectie: De SpaRitual nagellakjes zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit. Ik draag de kleur Native Rock (de mooie Mauve/lila kleur) al vier dagen zonder top coat en de kleur zit er nog net zo mooi op als op de eerste dag, De flacons zijn voorzien van een gepatenteerde Plum Cap. Deze dop maakt openen makkelijker en heeft een slipvaste greep. Het korte applicatieborsteltje biedt meer controle en precisie bij het aanbrengen van de nagellak. Deze nagellakken (EUR 12,95 – 15 ml per stuk) en alle andere fijne producten van SpaRitual zijn verkrijgbaar bij Romaris Wellness. Vanaf deze maand zullen wij ook maandelijks een product van SpaRitual in de spotlight zetten door middel van een review, dus ben je benieuwd kom dan vooral af en toe even een kijkje nemen op onze website. Goed nieuws trouwens voor onze lezeressen want jullie ontvangen met code lushious een korting van maarliefst 10% op het volledige assortiment (excl. de verzendkosten) van Romaris Wellness (rechts bovenin de website vind je een button naar de webwinkel). De verzendkosten zijn EUR 4,95 per bestelling en bij bestelling vanaf EUR 25,00 worden er geen verzendkosten doorberekend. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top