Reviews

MAC Jeanius - reviews & swatches

Sinds ongeveer twee weken is de Jeanius collectie van MAC verkrijgbaar bij een beperkt aantal verkooppunten. In tegenstelling tot de meeste tijdelijke collecties van MAC is deze collectie uitsluitend bij de MAC counters in Parfumerie Douglas te koop. Deze kleine collectie heeft wel een aantal mooie producten, kijken jullie even mee naar mijn review en swatches van de producten die ik in huis heb?



De collectie is geïnspireerd door jeans, dat hadden jullie vast al kunnen raden aan de naam! In dit eerdere artikel kunnen jullie zien uit welke producten de collectie bestaat, vooral de oogschaduws uit de collectie vallen behoorlijk op door hun jeansprint. Toch heb ik geen van de 4 oogschaduws gekocht, puur omdat ik de kleuren dit keer niet echt heel bijzonder vond.



De blushes vond ik daarentegen wel heel mooi, de Overdyed is een heerlijk opvallende fuchsia blush met een paarse glow, lekker fel en prima passend bij de make-up trends van dit moment waarin de blush duidelijk weer terug is. De Pink Cult blush lijkt msschien niet zo bijzonder, maar is het wel. De blush lijkt beige maar verandert eenmaal op de huid aangebracht in een mooie lichtroze blos, zelfs op mijn vrij donkere huid.







De lipstick Acid Washed lijkt behoorlijk apart, maar is dat eigenlijk helemaal niet! De lipstick is zeer transparant en geeft een geweldig mooi effect op zowel "nude" lippen alsook op een gewone lipstick, de fijne gouden shimmer staat prachtig en is niet over the top. De Indigo Pink Lipglass lijkt niet zo erg passend bij de naam, je verwacht tenslotte een roze lipglass en niet de donkerrode die je hieronder ziet. Toch is het best een mooie combinatie van donkerroze en indigo (blauw) die zorgt voor een vrij dekkende lipglass.







De Jeanius collectie heeft ook twee nagellakjes, waarvan ik de Biker Blue het mooiste vond, een donkerblauwe (een echte jeanskleur) met een mooie donkerblauwe en paarse shimmer. Ik ben gek op blauwe nagellakjes, een echte tik sinds mijn eerste blauwe Bourjois nagellakje, dus deze kon ik niet weerstaan! Ik vind trouwens dat de nagellakjes van MAC echt goed van kwaliteit zijn, met 2 laagjes dekken de lakjes prima en in combinatie met een goede topcoat heb je er heel wat dagen plezier van!





Hebben jullie de Jeanius collectie nog gezien bij Parfumerie Douglas? Welke producten vonden jullie het mooist? Natuurlijk willen we ook graag weten wat jullie van deze collectie hebben gekocht! De MAC Jeanius collectie is uitsluitend verkrijgbaar bij de MAC counters bij Parfumerie Douglas, zolang de voorraad strekt!

Deel dit artikel
Back to top