Algemeen

Estee Lauder moederdag gift sets

Je hebt nog maar 1 dag de tijd om een moederdagkadootje te kopen (als je dat al niet gedaan hebt tenminste)! Mocht je nog geen inspiratie hebben gevonden om een orgineel kado te vinden, dan kun je moeder natuurlijk altijd een groot plezier doen met een lekker parfum. Estee Lauder heeft speciaal voor moederdag 2 gift sets, lees snel verder.... De giftsets zijn gemaakt voor 2 van de meeste geliefde geuren van Estee Lauder, Pleasures en Pure White Linen. Deze parfums hebben heel veel fans en dat is niet voor niets. Pleasures is een licht, bloemig parfum waarin witte lelie en viooltjes de boventoon voeren, maar door de basistonen van sandelhout en patchouli toch sensueel ruikt, maar dan wel subtiel. In de gift set vind je een flesje van 30 ml eau de parfum, 75 ml. bodylotion en een roze toilettasje, de gift set kost EUR 38,00.

Pure White Linen is de iets frissere versie van de klassieke White Linen parfum. Voeren in de klassieke geur de bloemen de boventoon, in Pure White Linen is dit vermengd met de geur van vruchten zoals grapefruit, mandarijn en framboos. Ook deze gift set bevat een flesje van 30 ml. eau de parfum, 75 ml. bodylotion en zit in een schattig lichtblauw toilettasje.

De gift sets zijn nu verkrijgbaar bij de vaste Estee Lauder verkooppunten, dus als je vanavond of morgen nog even de winkel binnenstapt dan weet je zeker dat je zondag een moeder heel erg blij maakt! Lees ook deze artikelen:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top