Reviews

Een zonnig uiterlijk met de zomerproducten van Yves Rocher

Yves Rocher introduceert deze zomer dertien nieuwe aanvullingen op de Couleurs nature lijn waaronder een Vloeibare fond de teint met zomers effect in twee kleuren, drie nieuwe kleuren hydraterende crème lipsticks en helemaal nieuws: Duo poeder zonnige tint, in twee kleurvarianten. Natuurlijk kunnen jullie bij ons een groot gedeelte van de producten bekijken:

De Duo poeder zonnige teint (EUR 25,00) is verkrijgbaar in twee kleuren (Hâle Léger en Hâle mat). Deze bronzers zorgen voor een  natuurlijk zonnig tintje. Op de afbeeldingen zien jullie de Hâle mat versie en die is erg goed op te bouwen van een subtiel zomers tintje tot een meer heftig effect voor dames met een donker huidtype. De poeder creëert een mooie egale huid en ruikt dankzij de toevoeging van tiarébloem heerlijk. Ik gebruik de poeder op mijn gezicht  op een afbeelding verderop in dit artikel.



De Wimper spreidende volume mascara (EUR 18,00) is een bestaande mascara die nu ook uitgebracht is in een waterproof versie. Deze mascara omhult de wimpers één voor één voor een extra volume-effect. Het speciale borsteltje werkt als een kam, zodat alle wimpers netjes gescheiden worden.



Deze zomer vinden we drie nieuwe kleuren (Indigo, Bun Cuivré en Beige Doré) Oogschaduwpoeders (EUR 12,90)  in het assortiment. De pigmentatie van deze oogschaduws is prima en de houdbaarheid ook. De producten zijn verrijkt met siliciumextract uit bamboe voor een zijdeachtig/satin effect. Iedere oogschaduw bevat en sponsapplicator, en tja die hadden ze van mij achterwege kunnen laten, want sponsapplicators werken wat mij betreft veel minder goed in vergelijking tot een reguliere brush.


 Links: oogschaduwpoeder Beige Doré , rechts: Wimper spreidende volume mascara  

De Hydraterende crème lipsticks (EUR 14,90) hebben allemaal een mooie satijnglans en zijn qua kleurstelling absoluut hoogzomers. Het assortiment bevatte al 19 kleuren en is deze zomer aangevuld met drie nieuwe kleuren: Brun Chocolat, Brun Noisette en Brun Nude. De lipsticks bevatten plantaardige bestanddelen waaronder sesamolie, abrikozenolie en karitéboter en hebben een uitermate goede houdbaarheid. De structuur van de lipsticks is romig en de kleuren bijzonder mooi.Hieronder zie je de lipsticks terug op mijn lippen. Op de afbeeldingen heb ik ook gebruikt gemaakt van de mooie bronzer.







De Glanzende nagellak (EUR 8,50) uit de Yves Rocher Couleur Nature assortiment zijn verrijkt met elemihars en arganolie. De samenstelling geeft al met één laagje een dekkend resultaat. De brede en platte brush zorgt voor een makkelijke applicatie. De twee nieuwe kleuren zijn Rouge Sienne en Beige Nacré. De warme rode nagellak heeft een mooie crème finish en de bijzondere Beige/zalm kleurige variant bevat een mooie parelmoer shimmer.






Tot slot vind je onder de nieuwe producten ook een Vloeibare fond de teint met zomers effect (EUR 19,00 – 30 ml geen afbeelding). Dit is een transparante fond de teint ofwel een foundation voor een heerlijk zomers tintje en een gehydrateerde huid. Het product laat een subtiele en transparante parelmoerglans achter.
 
De zomerse Couleurs Nature lijn is momenteel al verkrijgbaar in de overzichtelijke Yves Rocher webwinkel. Momenteel kun je hier genieten van fantastische kortingen tot wel 40% op deze producten, dus sla snel je slag. Natuurlijk kun je de producten ook aanschaffen bij een van de Yves Rocher winkels waarvan je de adressen kunt terugvinden op de website van Yves Rocher: http://www.yvesrocher.nl/

 

Deel dit artikel
Back to top