Nieuws

Review: Essence meet_me@holografics.com

De Essence meet_me@holografics.com collectie is er eentje waar me stiekem toch allemaal wel een beetje op aan het wachten waren. De bleke- en nachtblauwe tinten in combinatie met de holografische effecten zijn niet alleen bijzonder maar zoals we van Essence gewend zijn ook nog eens zeer betaalbaar.

De Cream to powder eyeshadow (EUR 1.99) heeft een bijna mousse achtige structuur die mij een beetje doet denken aan de gemiddelde mousse foundation. De eyeshadow is vederlicht en droogt eenmaal op de huid poederig op. De kleuren weerkaatsen de zonnestralen en vooral de witte tint (C03 prism@tic white) heeft een holografisch tintje. Wat mij betreft had de structuur wat minder droog mogen zijn, want je moet redelijk snel werken om ervoor te zorgen dat het resultaat op de oogleden niet korrelig wordt (ivm de korte droogtijd).

De Cream to powder eyeshadow is verkrijgbaar in drie kleuren: C01 gagalectric, C02 lil@c en C03 prism@tic white. Op de afbeeldingen zie je naast prism@tic white ook de mijn persoonlijk favoriete blauwe gagalectric variant.




Ben jij dol op de Essence Liquid eyeliners? Dan moet je de exemplaren uit de meet_me@holografics.com collectie zeker gaan proberen. De vloeibare eyeliners (EUR 2.29) zijn prachtig van kleur, goed te doseren en hebben een prima houdbaarheid. De mooie intens nachtblauwe kleur genaamd C01 blue ray bevat een schitterende metallic shimmer en de witte C02 prism@tic white variant bevat een mooie holografische microglitter en lijkt vooral in het daglicht bijna lila. 
 



Volgens Essence weten je lippen weten niet wat ze overkomt wanneer je de nieuwe holografische lipgloss (EUR 1.79) aanbrengt. De drie kleuren zijn allemaal helder en bevatten een mooie hoogglans. De lichtinval geeft inderdaad een holografisch effect. De lipgloss is verkrijgbaar in C01 lil@c, C02 holoberry en C03 prism@tic white. Overigens is deze mooie lipgloss ook enorm leuk om over een lipstick te dragen, juist om net even dat kleine beetje extra te geven.



van link naar rechts: Lilac, Holoberry en Prism@tic white 
 
De Body oil (EUR 3.99) is wat mij betreft absoluut de verrassing van deze collectie. De olie heeft echt een prachtige holografisch effect! Daarnaast heeft de body oil een heerlijke lichte vanillegeur waar je aan wil blijven snuffelen. De geur blijft heerlijk hangen op de huid en je kunt het product enorm veelzijdig gebruiken. Denk aan een mooie glans op je schouders en decolleté, maar je kunt natuurlijk ook een aantal druppeltjes toevoegen aan jouw bodylotion. Must have!







Tot slot vind je in de meet_me@holografics.com collectie ook een vijftal nagellakjes (EUR 1.79) die voor zover ik heb kunnen zien ook uitermate goed passen bij de rest van de producten. De nagellakken zijn verkrijgbaar in: C01 gagalectric, C02 lil@c, C03 blue ray, C04 prism@tic white en C05 holoberry.

De bovenstaande producten zijn natuurlijk, zoals altijd met de trend collecties van Essence, tijdelijk te krijgen bij de winkels van Kruidvat, zolang de voorraad strekt. Heb jij een of meer producten op je verlanglijstje staan wacht dan niet te lang met langs gaan!

Deel dit artikel
Back to top