Nieuws

MAC Semi-Precious colour collectie NL release 9 juli 2011

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen over de Semi-precious collectie van MAC die op 9 juli 2011 uitkomt. In dat artikel hebben jullie kunnen lezen over de face ofwel gezichtsproducten van deze collectie, maar er komen ook nog 12 prachtige mineralize eyeshadows uit in deze collectie en die moeten jullie echt zien! Lees hier nog even het andere artikel terug als je dat nog niet gezien hebt.Ik heb het in twee artikelen opgesplits omdat het anders wel heel veel foto''s zouden zijn, maar ik vond het gewoon zonde om de foto''s te verkleinen, de producten zijn ook zo prachtig om te zien. De Mineralize eyeshadows zijn dit keer gemelangeerd, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind, hierdoor krijg je een telkens een iets andere kleur en blijft het lekker speels.

MINERALIZE EYE SHADOW EUR 19,50

Mineral Mode - Mélange White Base with Copper and Gray
Unsurpassable - Mélange Green, Teal, Purple and Copper
Jade’s Fortune - Mélange Bright Yellow, Blue, Lime and Black
Hint of Sapphire - Mélange Pink, Violet, Teal, Copper and Blue
Clarity - Mélange Light Pink, Off White Green, Gold and Black
Golden Gaze - Mélange Gold and Black
Faux Gold - Mélange Coral, Gold, Lime and Bronze
Quartz Fusion - Mélange Soft Pink, Silver, Deep Pink
Rare Find - Mélange Violet, Brown and Gold
Blue Sheen - Mélange Navy, Black and Peach
Dark Indulgence - Mélange Forest Green and Black
Smoked Ruby - Mélange Burgundy and Black

Natuurlijk vind je ook twee bijzondere, nieuwe kwasten die aan iedere kant een ander soort haren hebben, erg praktisch natuurlijk al moet ik ze natuurlijk nog wel testen! Maar dat ga ik zeker doen, want ze staan al op mijn "to shop" lijstje!

234 Split Fibre Eye Blending Brush EUR 21,00235 Split Fibre All Over Eye Brush EUR 36,00MASCARA  EUR 17,00
Zoom Fast Black Lash Deepest Black Jullie kunnen nu in elk geval een wishlist of "to shop" list gaan maken, we hebben nog een paar weken om even goed te denken wat we willen hebben. Zorg er echt wel voor dat je vrij snel naar een MAC counter gaat, want dit soort collecties gaan altijd bijzonder snel en de producten zijn allemaal (op de mascara na) limited editions, op = op dus. We zijn benieuwd wat er op jullie lijstje staat?

Deel dit artikel
Back to top