Nieuws

MAC Sized to go - vanaf 1 juli bij de Pro store

Met de vakantie in aantocht zijn mini-verpakkingen van jouw favoriete producten altijd welkom. Dit jaar heeft MAC ook aan ons gedacht, zij brengen vanaf 1 juli 2011 de handige Sized to go producten uit in hun pro store. Natuurlijk heel handig op reis, maar ook handig om de producten eens uit te proberen. Kijk even mee...



Ben jij al fan van de fijne MAC huidverzorging of de make-up removers? Dan is het natuurlijk een uitkomst dat je de producten ook in een klein formaat te kunnen aanschaffen, dat scheelt tenslotte weer overgieten in reisflesjes. Daarbij zien de flesjes er ook nog een heel leuk uit, wat mij betreft een echte hit! Er zijn in totaal 9 verschillende producten te koop in mini-formaat, natuurlijk kun je ook altijd het normale formaat aanschaffen.

CLEANSE OFF OIL/TRANQUIL EUR 9,50 & CLEANSE OFF OIL EUR 9,50



FIX EUR 9,50 & PRO EYE MAKEUP REMOVER EUR 9,50






DEMI-WIPES EUR 13,50 (30 stuks)



GREEN GEL CLEANSER EUR 9,50 & OIL CONTROL LOTION EUR 9,50



STROBE CREAM EUR 13,50 & STUDIO MOISTURE CREAM EUR 13,50



Je zult de producten vanaf 1 juli 2011 exclusief kunnen kopen in de MAC pro store aan de Heiligeweg in Amsterdam, helaas worden deze travel sizes niet verkocht bij de verschillende counters in de Bijenkorf of Parfumerie Douglas. Natuurlijk kun je daar wel terecht voor de normale verpakkingen van alle producten die je hierboven ziet. Mijn aanraders zijn zeker de Cleanse off oil, Strobe cream (onmisbaar voor een mooie glow!) en de Oil control lotion tegen die vervelende glimplekjes.

Deel dit artikel
Back to top