Reviews

Oproep testpanel voor MAC Haute & Naughty lash mascara

Goed nieuws voor liefhebbers van een goede mascara! Wij gaan nl. op Beautyscene een aantal testpanels organiseren voor mascara''s! Mascara is een product dat vrijwel iedereen draagt en we zijn toch altijd op zoek naar de ultieme mascara? Vandaar deze testpanels en we gaan van start met een mascara van mijn favoriete merk MAC, we gaan de Haute & Naughty lash testen!De MAC Haute & Naughty lash mascara is vorig jaar al stilletjes geïntroduceerd bij MAC. Stilletjes omdat er gewoon niet zoveel publiciteit omheen is geweest en dat is eigenlijk best jammer, want deze mascara is gewoon heel erg fijn.
Het is een mascara die je op twee manieren kunt gebruiken, er is een stand voor natuurlijke wimpers (door aan de roze dop te draaien) en er is een stand voor meer dramatische wimpers (door aan de paarse dop te draaien). Er is natuurlijk geen sprake van 2 borsteltjes, maar doordat je aan de verschillende doppen draait komt er simpelweg meer of minder mascara op het borsteltje terecht.Als je de roze dop gebruikt, komt er dus niet zoveel mascara op het borsteltje terecht en kun je de wimpers wat preciezer en lichter aanzetten. Je kunt uiteraard meerdere laagjes aanbrengen, het is maar net wat je fijn vind. Hou je toch van meer opvallendere wimpers, dan komt er met de paarse dop beduidend meer mascara op het borsteltje. Hierdoor worden de wimpers ook donkerder en krijgen ze meer volume (niet persé meer lengte trouwens). Natuurlijk kun je de wimpers ook eerst met de roze dop licht aanzetten en vervolgens iets dramatischer maken met de paarse dop.We mogen 10 lezeressen laten testen, dit keer doet redactrice Charlotte ook mee en dus zijn we nog op zoek naar 9 testpersonen. De gelukkige testpersonen zullen een nieuwe full size MAC Haute & Naughty lash mascara ontvangen, de prijs van het product is EUR 22,00. Natuurlijk willen we in ruil daarvoor wel een korte review incl. foto (of foto''s) van het resultaat van jullie terug ontvangen na ongeveer een week, die wij natuurlijk weer gebruiken voor een artikel op Beautyscene.

Hoe kun je je aanmelden?

- je kunt ons een mail sturen via winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC Mascara testpanel, waarin je jouw naam, adres en leeftijd vermeldt
- stuur ons ook een motivatie mee waarom je deel wilt uitmaken van ons mascara testpanel, vertel daarin o.a. welke mascara''s je hebt gebruikt en stuur ook een duidelijke foto mee van jouw ogen & wimpers
- je mag ook hieronder een reactie achterlaten, uiteraard hoef je dan niet jouw adres achter te laten, zorg wel voor een linkje naar een duidelijke foto! En zorg er natuurlijk voor dat je jouw facebook wall in de gaten houdt als de inzendingsdatum voorbij is.
- doe dit voor donderdag 7 juli 2011, wij zullen de gelukkigen vrijdag 8 juli 2011 een mail of Facebook berichtje sturen, waarna de mascara hun kant op komt.
- na een week verwachten we dan een korte review met foto per mail van de testpersonen terug, meer informatie krijgen de testpersonen nog van ons. Mocht je in deze periode op vakantie gaan, meld je dan liever aan voor een andere keer.
- er kunnen alleen lezeressen uit Nederland meedoen, excuses voor het ongemak maar er gaat teveel mis met de post naar België
- als je het leuk vind om vaker mee te werken aan onze mascara testpanels, laat dit dan zeker even weten, de komende 6 tot 8 weken zullen we wekelijks een nieuwe oproep doen, betrouwbare testpersonen kunnen we dus zeker gebruiken.

Doen jullie allemaal weer mee? 

Deel dit artikel
Back to top