Nieuws

Bobbi Brown Tortoise Shell eye palettes

Onlangs hebben jullie in het artikel over de nieuwe collectie van Bobbi Brown de twee prachtige palette''s kunnen zien! En met twee redactrices die gek zijn op Bobbi Brown is het niet zo vreemd dat we vandaag beide palette''s aan jullie kunnen laten zien. De Tortoise shell collectie ligt nu in de winkels en zorg dat je er snel bij bent, want op is op!

Natuurlijk moest ik ook even een foto met bril plaatsen, tenslotte worden brildragende dames in deze collectie extra aangesproken door de handige tips van visagiste Bobbi Brown. Zowel Wendy als ik hebben een palette in ons bezit, ik zal de review & swatches doen van het Bronze Tortoise shell palette en Wendy die van de Sand Tortoise shell palette.

Bronze Tortoise Shell eye palette

De collectie sprak mij direct heel erg aan, zo erg dat ik nog steeds (zonder resultaat overigens) op zoek bent naar het montuur van de promofoto! Zo''n bril wil ik! Het Bronze tortoise shell eye palette is de donkere van de twee, maar desondanks is het nog steeds een zeer bruikbaar palette met daarin 8 oogschaduws.
De oogschaduws zijn verschillend van finish, Banana en Espresso zijn mat, Goldnugget en Amber zijn behoorlijk sheer en glitterig. De andere kleuren zijn goed gepigmenteerd, zacht en hebben metallic finish. De matte kleuren en de transparante glitterige oogschaduws zijn wat harder en brengen iets minder goed aan dan de andere vier. De pigmentatie van Banana en Espresso ziijn  prima, maar ze laten zich wel iets minder makkelijk blenden met de metallic oogschaduws, het lijkt wel of die "te glad" zijn.
v.l.n.r. Banana, Gold nugget, Olive en Bronze
v.l.n.r. Tiger''s eye, Espresso, Copper cocoa en Amber

Je kunt met het palette eigenlijk heel wat kanten uit, de look die ik nu heb gemaakt is geschikt voor alledag, maar door de metallic finish oogt het toch iets aparter. Wil je wat donkerder? Dan kun je de kleuren mengen met Espresso of bijvoorbeeld een eyeliner als basis gebruiken, natuurlijk kan een eyeliner de look nog afmaken. Ik heb de Bronze, Olive en Amber gebruikt voor de onderstaande look, Banana heb ik ook nog gebruikt volgens mij...Naast het Bronze Tortoise shell eye palette draag ik hier ook de Coral Cabbana Cheek & lip tint en de Bronze Shimmerbrick van Bobbi Brown.Op naar de review van Wendy:

Sand Tortoise Shell eye palette

Toen ik de Bobbi Brown Tortoise Shell eye palettes voor de eerste keer op beeld zag wist ik het meteen: Deze worden van mij! De kleuren zijn helemaal mijn ‘ding’, daarnaast ben ik behoorlijk dol op dit soort producten die enorm bruikbaar zijn, ook tijdens een vakantie.  

De versie die jullie op mijn afbeeldingen zien is de lichtere Sand Tortoise Shell variant. Dit palette bevat acht tinten die je allemaal uitermate goed kunt combineren. Daarnaast kun je met de verschillende tinten zowel een natuurlijke look neerzetten maar met een kleine toevoeging van kleuren zoals Hot Stone of Black Chocolate creëer je al snel een meer intense blik . Eigenlijk kun je alle kanten op en dat is natuurlijk ideaal. V.l.n.r: Ivory, Hot Stone, Terracotta en Desert sandV.l.n.r: Antique rose, Black chocolate, Sandy rose en Gold Bar


Wat betreft de pigmentatie kan ik niet anders dan positief zijn, met een kleine uitzondering voor de Terracotta oogschaduw. Vooral Black Chocolate, Antique rose en Sandy rose hebben mij zeer positief verrast. Op de afbeelding hieronder heb ik gebruik gemaakt van drie kleuren uit dit palette: Terracotta (bewegend ooglid), Hot stone (crease) en Black Chocolate als eyeliner en in de buitenste ooghoek. 
Zijn jullie al om? Als jullie liefhebbers zijn van Bobbi Brown en houden van handige palette''s, dan kunnen we jullie alleen maar aanraden om snel een kijkje te gaan nemen bij één van de verkooppunten van Bobbi Brown! De palette''s kosten EUR 69,00 per stuk, bekijk dit artikel om de andere producten van deze collectie te zien.
 
We hebben trouwens nog een nieuwtje voor BB fans, over twee weken opent de nieuwe BB counter in Parfumerie Douglas in Laren en vanaf september is Bobbi Brown ook te koop bij Parfumerie Douglas in Maastricht!

Deel dit artikel
Back to top