Nagel & Handen

Essie herfst collectie Brand new bag - swatches & foto's

Hebben jullie onlangs het artikel gezien over de nieuwe herfstcollectie van Essie? De Brand New bag collectie is inmiddels gearriveerd in Nederland en is zelfs al hier en daar te koop. Daarom heb ik vandaag in razend tempo swatches van de lakjes gemaakt, zodat jullie kunnen zien hoe mooi ze zijn! Kijken jullie even mee?De Brand new bag collectie vond zijn inspiratie het leer van de handtassen die dames in de jaren vijftig droegen. En inderdaad, de kleuren zijn bijzonder goed gekozen. De cognackleurige Very Structured is prachtige en doet mij zeker denken aan een chique clutch. En wat dacht je van de poederroze Lady Like? Glamour Purse past perfect bij mijn favoriete taupe tas van Liebeskind, dat wordt dus een lakje wat ik vaak kan dragen. Alle lakjes hebben een creme-finish en zijn dekkend in twee laagjes. Wat mij betreft had de finish best iets matter mogen zijn, om het "leren" effect nog iets beter te doen overkomen. Maar goed, dat is natuurlijk te verhelpen met een matte topcoat.


v.l.n.r. Lady like, Glamour purse en Case study

Lady likeGlamour purseCase study
v.l.n.r. Power clutch, Very structured en Carry on

Power clutchVery structuredCarry onDe foto''s zijn allemaal met flits gemaakt, jammer genoeg was het licht vanmiddag zo troosteloos dat ik geen mooie foto''s zonder flits kon maken, volgende keer beter! De houdbaarheid van Essie nagellakjes is trouwens meer dan goed, zeker met een sneldrogende topcoat kun je wel een week lang plezier hebben van de mooie kleurtjes!

De lakjes uit de Essie Brand new bag collectie zijn momenteel al te vinden bij de verschillende Nederlandse verkooppunten, zo vind je de lakjes ook bij één van onze favoriete shops Boozyshop.nl. Je vindt de lakjes van Essie ook bij alle winkels van Skins, maar natuurlijk ook in hun webshop. De lakjes van Essie kosten EUR 13,95 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top