Nieuws

Win : Becca make-over & goodiebag bij Babassu Spa in Amsterdam

Op 14,15 en 16 september zijn er 2 topvisagisten aanwezig van het Australische merk BECCA in de Amsterdamse vestiging van Babassu skin & spa. Zij geven klanten geheel vrijblijvend een persoonlijk make-up advies en visagie van 45 minuten met de nieuwste producten van BECCA.

Beautyscene verloot 2x zo’n professionele visagie van BECCA bij Babassu skin & spa Amsterdam aan de Cornelis Schuytstraat.
Maar dat is niet alles, want je wint bovendien een goodie bag t.w.v. EUR 150,00 met daarin o.a. Mineral Bronzing Powder, Sheer Lip Tint Colour Leticia, Lost Weekend Palette en de Creme Blush Turkish RoseDe natuurlijke schoonheid van BECCA
“De hele filosofie van BECCA draait om het creëren van een natuurlijke, perfecte look. De huid moet er geweldig uitzien. Al het andere is van secundair belang”, aldus Rebecca Morrice Williams, oprichter van BECCA.

Het Australische merk wil ALLE vrouwen, ongeacht hun leeftijd of etnische afkomst, in staat stellen een natuurlijk ogende, egale teint te verkrijgen. Hiervoor heeft BECCA het 3-Step Skin Perfecting Make-Up System ontwikkeld, waarmee elk huidtype verbeterd kan worden.
Terwijl de meeste cosmetische bedrijven slechts 3 tot 7 concealer kleuren bieden, biedt BECCA maar liefst 34 kleuren concealer en 30 kleuren foundation.

Voeg daarbij een reeks van natuurlijk ogende teints voor het gezicht, lippen, wangen en ogen én een serie van de beste make-up kwasten, en je hebt een compleet systeem, waarmee alle vrouwen de natuurlijke schoonheid van BECCA kunnen ervaren.


Dat ziet er toch wel heerlijk uit! Heb je op 14, 15 of 16 september tijd om langs de prachtige vestiging van Babassu Skin & Spa te gaan voor een prachtige make-over? En wil je wel een persoonlijk advies met geweldige goodiebag winnen? Dat is dus mogelijk, wij mogen twee make-overs weggeven! Wat moet je doen?

  • laat voor dinsdag 13 september 18.00 uur een comment achter bij dit artikel als je mee wilt dingen naar de complete make-over & goodiebag t.w.v. EUR 150,00
  • wil je meer kans maken, zorg dan dat je @beautysceneNL & @babassuspa volgt op Twitter en stuur de volgende tweet: "ik wil een Becca make-over bij @babassuspa winnen met de winactie van @beautysceneNL"
  • dinsdagavond 13 september na 18.00 uur zullen we via Facebook of Twitter contact opnemen met 2 winnaars. We zullen jullie vragen om een telefoonnummer, Babassu Skin & Spa neemt dan contact met de winnaars op om een afspraak in te plannen.
  • je dient zelf te zorgen voor vervoer naar Amsterdam en dient wel op tijd te komen voor jouw afspraak. Je kunt ook iemand meenemen als je dat gezellig vindt!


Natuurlijk kun je zelf ook een afspraak maken voor een make-over, neem daarvoor snel contact op:

Babassu skin & spa Amsterdam
Cornelis Schuytstraat 40
1071 JK Amsterdam
020 4715148
amsterdam@babassu.nl
www.babassu.nl

E
dit : inmiddels zijn de winnaars bekend, het zijn Annelies & Babs geworden, zij hebben beide een berichtje gekregen op hun Facebook, gefeliciteerd!

Deel dit artikel
Back to top